Felhívás!

Homo-propaganda és nemzetrombolás

Nap mint nap érkeznek a hírek a homoszexuális lobbi gátlástalan nyomulásáról. Az idei Sziget fesztiválon is hangsúlyos szerepet kapott az érzékenyítésnek nevezett gusztustalan, agresszív és tolakodó homo-propaganda. Nyugat-Európában már az óvódások agyát is fertőzik ezzel a szexuális torzulással, s a lobbi-szervezetek nyíltan kimondják, az a céljuk, hogy az iskolákban minden nap jelen legyen a probléma. Azon szervezetek tevékenységét, melyek a homoszexualitásból való kigyógyítást népszerűsítik, lehetetlenné teszik ahelyett, hogy megvizsgálnák eredményeiket.

Mindez Közép- és Kelet-Európában nem tűnik ma akkut veszélynek, de azért érdemes belegondolni, hogy az általunk konzervatívnak, katolikusnak és nemzetinek képzelt Írországban 2015 májusában 62%-kal győztek azok, akik helyeselték az azonos neműek házasságát. Mi másnak az eredménye ez, mint a globális háttérhatalom masszív, következetes és célirányos tudatszennyező propagandájának?

Ezen erők mifelénk is jelen vannak, és folyamatosan dolgoznak. Számukra nehezebb a terep, de az utánpótlásuk úgyszólván végtelen. Hiba tehát lebecsülni azt a veszélyt, amit jelentenek.

A magát baloldalnak nevező politikai bűnszövetség minden eszközt megragad, amivel roncsolni lehet a társadalom egészséges szövetét, a normális gondolkodást és a hagyományos értékrendet. Homonnay Gergely nevű gyurcsányista blogger a Szent Jobbot tetemcafatnak nevező, SZDSZ-közeli Majsai Tamást is megszégyenítő módon gyalázta a Szent Jobb-körmenetet és Szent Istvánt. Bauer Tamás, a másik DK-s újra és újra elhozakodik azzal, hogy Trianon igazságos volt. Dobrev Klára és az egész Gyurcsány-párt az Európai Egyesült Államokban oldaná fel a magyar lét intézményes védőgát-rendszerét, a magyar államot. És persze az egész tábor támogatja a homoszexuális devianciát.

Ebben a táborban talált politikai otthonra a kormány családpolitikáját is SZDSZ-es stílusban támadó, a baloldal levitézlett nemzetellenes figuráit, a para–kovácsokat és havashenrikeket futtató Jobbik. Ez a társaság fog felsorakozni az őszi választásokon a Fidesz–KDNP jelöltjeivel szemben. Nem kétséges, hogy kire szavaz az, akinek kicsit is fontos a magyarság sorsa.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások