Felhívás!

Hackerszámadás

Hacker barátom jóvoltából idő előtt megkaptam a 2021-es érettségi nagyon valószínű tételeit. Magyar ember nem smucig, nagylelkűen megosztok néhány szemelvényt, részletek privátban, bankkártyára átutalással, diszkréció kéretik.

MAGYAR IRODALOM. A következő 35 írót (lista itt) helyezze be a következő rovatokba: ósdi, tökunalmas, progresszív, orbánista, gyurcsányista, alkoholista, mucsai, drogos, libernyák, antiszemita, csakafilmetláttam, zsidóbérenc, az meg ki, assetudommifánterem. Esztétikai, stílusjegyi szempontok mellőzendők!

FÖLDRAJZ. A mellékelt Románia-térképre rajzoljátok fel az utóbbi húsz év alatt beígért autópályákat. (Vékony ceruzával, hogy elférjenek.)

PSZICHOLÓGIA. Esszé: Miért imádkoznak ateista szülők, hogy kezdődjön már újra az iskola?

MATEMATIKA. Wuhanban 50.000 fertőzöttet jelentettek, volt 500.000. Oroszországban félmilliót, volt 5 millió. Romániában a választások előtt 3234-et. Tegyétek fel a kérdést, és oldjátok meg az egyenletet.

TÖRTÉNELEM. A forradalom hősétől a popasataneitiocheș-ig. Esszé a kisebbségek édenéről a román mintaállamban.

KÖZGAZDASÁGTAN. Esszé: Amikor lakat kerül az utolsó kisvállalkozásra is, miből és meddig fogunk élni. Ja, és miért?

FIZIKA. Egy átlagsúlyú diák a karantén előtt 17 kalóriát fogyasztott, hogy a negyedik emeletre felgyalogoljon. Hány kalóriát fogyaszt ugyanaz a diák karantén után?

LOGIKA. Magyarázzátok meg, hogy lehet, hogy az RM… X párt B párt minden törvényjavaslatát megszavazza, majd C párttal szövetkezik, amelynek programja dióhéjban B párt minden törvényének kukába dobása, kibelezése, megsemmisítése bépártostól. (Akinek ez a tétel túl nehéz, választhatja a fából vaskarikát vagy a kör négyszögesítését, esetleg miniesszé Én értem a lányokat címmel.)

MŰVÉSZETI OKTATÁS – SZÍNHÁZI SZAK. Mutasd be némajátékkal, miként zajlik online időszakban a (választható) tornaóra, technológiai oktatás, óvodai, speciális oktatás. (Választható az illető pedagógusok arcjátéka fizunapon.)

Jó tanulást, srácok!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások