Felhívás!

Feltúrták, otthagyták

Feltúrták, otthagyták Vélemény

Felháborító, milyen alja munkát végeztek a kézdivásárhelyi Achim András utcában az illetékesek. A történet ott kezdődött, hogy csőtörés miatt felvette az ivóvíz a 2-es számú tömbház pincéjét. Szóltunk az illetékeseknek, hogy mi a probléma, azok meg jöttek, felásták az utcát, keresték a hibát. Három helyen is ástak, végül bilincset tettek a vezetékekre, de ez sem jelentett megoldást, mert továbbra is befolyt a víz a pincébe. Aztán megtalálták a hiba forrását, ami a konfekciógyárak tömbházából származott.
Most nem folyik be a pincébe a víz, de érdemes megnézni az utcát, hogy milyen munkát hagytak maguk után a szakemberek: minden fel van ásva, még a gödröket sem fedték be, ami, ne mondjam, életveszélyes lehet, főleg, hogy sok gyerek játszik a környéken. Arra senki sem gondol, hogy effajta hanyagság végett valaki megsérülhet, vagy ne adj’Isten nagyobb baj is történhet?
Beszéltünk a vizesekkel, Barabás igazgató úrral is, de mindig csak ígéretet kaptunk, hogy majd rendbe rakják az utcát, csak most sürgősebb dolguk akadt stb., aztán teltek a napok, és a megvalósítás elmaradt. Úgy néz ki az utca, mint egy csatatér, közben viszont a víz árát emelik, még ilyen szolgáltatás mellett is.

Imre Attila, Kézdivásárhely

A levelek tartalma nem föltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. augusztus 30., 7:28
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Kell a koncert, utcabál! A főtéren és udvartereiben, nó meg mellette az utcákban helyenként 30 cm gödrök vannak! Gyalogosok vigyázzatok koncert után nóógy orra bukjatok!😁 Nem a sörért, mert azt vizezik, hanem a remek városvezetés miatt!

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 30., 9:01
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Tudom nem ide tartozik,vagyis a témához. De tegnap le döbbenve néztem végig a For You mellett fel állított “vízi parkot” meg a mitugrász felfújt akármit. Nem azzal van bajom,azzal van bajom,hogy három fázisú kábelek tömkelege van a járdán az úton ahol nincs se le takarva,se biztosítva a biztonság. Hát emberek,ott kisgyerekek vannak többségben akik mindenhez hozzá nyúlnak. Pénz miatt nem hiszem,hogy gyerekek életét vagy felnőtt életét kéne kockáztatni !😡 Ennyire pénzéhes banda nem létezhet. A körhintának nevezett akármiről nem is beszélve 😡 akkor ármádiát deszkákkal kell “stabilizálni”??? Hogy vannak ilyenkor a kontrolok ,a munkavédelmesek???😡 Kész röhej. és a népnek tetszik ez mert a kis lurkó élvezi. Nekem is tetszene,ha biztonságban érezném a gyerekem ott azon a “vidámparkban”!!!