Felhívás!

Csak a kábelek sokasodtak

Csak a kábelek sokasodtak Kovászna megye

A kábeltévé egy olyan szolgáltatás, melyről, mióta divatba jött, vagyis már olyan bő huszonöt éve, alig hallottunk dicséretet. Vagy a tévécsatorna-kínálat nem volt megfelelő, vagy a felhasználónál volt rossz a vétel minősége, vagy a szolgáltatás ára aránytalanul drága a minőségéhez képest, de valami kifogásolnivaló mindig került.

Erdővidéken legutóbb Felsőrákosról panaszkodott egy idősebb bácsi az egyik szolgáltatóra, melynek ő is bérlője, mondván, hogy a magyarországi tévécsatornák nem működnek rendesen, némelyüket le is cserélték román nyelvű tévéműsorokra. Utánaérdeklődve megtudtuk, hogy a dologért egy jeltovábbító eszköz a hibás, mely meghibásodott, s mely helyett újat kell beszereznie a szolgáltatónak, ami viszont időbe telik, körülbelül egy hétbe. Vagyis ideiglenes zavarról van szó, utána remélhetőleg visszaáll a régi rend.

A bérlő az M4 sportadó kódolására is panaszkodott, ez viszont szolgáltatótól független, ismert helyzet, sokan panaszkodtak már erre. Mi úgy tudjuk, az ügyet már magasabb fórumokon is megszellőztették, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója is ismeri az ügyet, és ígéretet is tett arra, hogy az elkövetkezőkben változni fog ez, a magyar nyelvű sportközvetítések barátai számára meglehetősen méltatlan helyzet. Vajon mikor?

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások