Felhívás!

Felemelt fejjel, konokul

Az idő múlásával egyre világosabbá válik, hogy az emberiség nyugati kultúrkörhöz tartozó része a megsemmisülés útjára lépett. Az önpusztítás beteljesülését csak az erkölcsromboló, értékveszejtő, gondolatcsökevényesítő, érzelemgyilkos eszmék béklyóit szétszaggatva lehet elkerülni. A teremtett világ rendjével szembefordulva, a természet törvényeire fittyet hányva, az esztelenséget, hazugságot, valamint szabadosságot társadalmi rangra emelve ugyanis hosszú távon nem lehet meg és fennmaradni.

A létért folytatott küzdelem ezúttal elvi síkon zajlik és ott is fog eldőlni. A nemzeti-keresztény érzelmű és gondolkozású politikusok által irányított Magyarország pedig a függetlenségüket és sajátosságaikat megőrizni akaró európai uniós államok hangadójaként ebben kulcsszerepet játszik. A jelenlegi nagyságát és lélekszámát messze meghaladó feladat ez, de a ráhárulásán, felvállalásán, valamint eddig eredményes teljesítésén csak a tudatlanok és kishitűek álmélkodnak. A magyarul beszélő idegenszívűek, árulók és nemzetveszejtők pedig irigykedve veszik tudomásul. Hiszen a történelem során már sokszor bebizonyosodott, hogy a Fennvaló olyan képességekkel áldott meg minket, amelyek erre feljogosítanak.

Gondoljunk csak nemzetünk tudós elméire, akik az űrhajózást lehetővé tevő matematikától (Bolyai János), a gyufán (Irinyi János), C-vitaminon (Szent-Györgyi Albert), nyugtatón (Selye János), villanymozdonyon (Kandó Kálmán), helikopteren (Asbóth Oszkár), hologramon (Gábor Dénes) át a számítógépig (Neumann János) sok ezer találmánnyal járultak hozzá a fejlődéshez. Vagy zeneszerzőinkre, képzőművészeinkre, költőinkre és íróinkra, akik nagymértékben gazdagították az emberiség szellemi kincsestárát. De még hosszasan sorolhatnánk a különböző területeken kimagasló teljesítményt nyújtott kiválóságainkat, akiknek példájából erőt meríthetünk. És erre nagy szükség van, mert sikeresnek lenni és jövőt kovácsolni csak a „merjünk kicsik lenni” magatartás levetkőzésével és önbizalmunk visszanyerésével lehet. Kellő szerénységgel és tisztelettel viszonyulván embertársainkhoz, de felemelt fejjel és konokul képviselvén az igazságot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.