Felhívás!

Esély a megmaradásra

A baloldali ellenzék megrendezett egy előválasztást, melyen a győztes egy magát jobboldalinak, de Jézust baloldalinak mondó zavarodott, homályos múltú és kötődésű figura, Márky-Zay Péter lett, egy pártonkívüli vidéki polgármester. Deutsch Tamásnak volt egy bonmotja a Bayer show-ban: a mérkőzés kapcsán azon vélekedésének adott hangot, miszerint az igazi előválasztást az jelentette, hogy hatszázezren vettek részt az Gyurcsány Ferenc által koreografált ellenzéki színjátékban, míg több mint egymillión írták alá a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony” petíciót.

Az ellenzék önünneplését s a jövő évi választások megnyerésével kapcsolatos vérmes reményeket az is lehűthette, hogy nemzeti ünnepünkön, október 23-án finoman szólva különbözött a kormány és az ellenzék által megmozgatott tömeg nagysága. A drónfelvételeken tisztán látszik, hogy az összellenzéki „ünnepen” ezrek, a Fidesz Békemenetén százezrek vettek részt. A különbség nem egy, hanem két nagyságrend.

Jogos volt a kormányoldali pikírt humor, miszerint a baloldal még azt a választást sem tudta megnyerni, amit maga szervezett, és amin a Fidesz nem is indult. E gondolatot a kormányfő is beillesztette nagy ívű ünnepi beszédébe, melyben pontos látleletet adott a mai ellenzékről: „Rendeztek maguknak egy választást, de még azt a választást se tudták megnyerni, amin csak ők indultak. Azon versenyeznek, melyikük lehet majd Brüsszel és Soros György hazai helytartója. Ki lehet az, aki az ő kegyelmükből uralkodik majd a magyarok felett, ki lehet az új budai pasa, az új helytartótanácsi elnök vagy az új pártfőtitkár. Nyíltan mondják: az ördöggel is összefognak, csak újra hatalomhoz jussanak. Az a céljuk, hogy Mária kezéből Brüsszel lábaihoz tegyék le Magyarországot.

Ez a lényeg. Nem az probléma az ellenzékkel, hogy ők Magyarországot a baloldali eszmék jegyében akarják felvirágoztatni, hanem hogy ők ezt az országot felszámolnák, no go zonává, kalifátussá tennék, Brüsszel vezérlete alatt. Ne feledjük, Nyugat-Európa államainak zöme a rendelkezésre álló számok alapján két-három nemzedéken belül iszlám többségű lesz.

Nekünk van még esélyünk megtartani életformánkat, szokásainkat, kultúránkat. Éljünk hát vele, tartsuk távol a hatalomtól az ország sírásóit!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.