Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Jobbik és a „Pride”

Az egyre erőszakosabb és gátlástalanabb LMBTQXYZ deviancia-propagáló lobbi tevékenysége sokrétű, és nem a bármiféle szexuális elferdüléssel sújtott emberek egyenlő jogainak biztosítását célozza, hanem minél több embernek a nemi önazonosságát igyekeznek megzavarni. Elég megnézni, mi folyik Nyugaton. Amint arra Kassai Lajos lovasíjász rámutatott egy korábbi írásában: „egy amerikai polgár huszonegy éves koráig nem fogyaszthat alkoholt, tizennyolc éves koráig nem élhet nemi életet, de nyolcéves korában dönthet a nemi identitásáról.”

De ez nem elég: ha a szülő meg szeretné óvni gyerekét egy hangulatváltásból hirtelen jött rossz ötletből vagy a divatnak való megfelelési igyekezetből fakadó „nemváltástól”, nem teheti meg, sőt, súlyos retorziók érhetik. Miközben nemváltás biológiai lehetetlenség, a nemváltó műtéteknek csúfolt csonkolások emberi tragédiák sorozatához vezetnek, amit persze a fősodratú média nem reklámoz úgy, mint a nőből lett férfi és férfiból lett nő szerelmét, vagy a gyereket szülő férfiakat, ami persze ismét lehetetlenség, de attól még lehet reklámozni a(z ön)hazugságot.

Mindezt a borzalmat nem lehet elválasztani a „pride”-nak nevezett felvonulástól. Nem lehet úgy támogatni a deviánsok büszkeségét hirdető menetet, hogy közben ne támogassuk a gyerekek megnyomorításáig terjedő embertelenséget és abszurditást, ami tőlünk Nyugatra már borzalmas valóság. Ebben a kontextusban kell értelmezni a következő sorokat, melyeket Bereczki Miklós, a Jobbik soroksári politikusa írt ki a Facebook-oldalára: „Először voltam a pride felvonuláson és remekül éreztem magam, az pedig megtiszteltetés volt, hogy egy nagyon fontos üzenetet tarthattam magam előtt neves politikus társaimmal. (…) szembe mertem nézni az előítéletekkel és betanult reflexekkel, és megismertem sok másként gondolkodót akár a politikában, akár más területen és rájöttem, hogy jó emberek.”

Az egyik „neves politikustárs”, akivel a „Budapest mindenkié” molinót hordozta Bereczki, Niedermüller Péter volt, aki EP-képviselőként nyíltan lobbizott Magyarország ellen, aki szerint szégyellhetjük magunkat, hogy a magyar válogatott nem térdelt le a rasszista BLM előtt. Ennyit a Jobbikról: behódolnak ezek bármilyen baloldali őrültségnek, csak kapjanak pár mandátumot a Gyurcsány-listán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük