Felhívás!

Megváltoznak a reakciógombok a Facebookon

Megváltoznak a reakciógombok a Facebookon Tudomány

Az új dizájnokat Jane Manchun Wong appfejlesztő szúrta ki az app forráskódjában, de mivel a magyarok a Facebook legtöbb újdonságát már a tesztelési időszakokban megkapják, néhány kollégánknál megjelentek már asztali böngészőben és mobilappban egyaránt, de valószínűleg pár héten belül már mindenki használhatja őket. Wong tweetjében az is látszik, hogyan mozognak az új gombok.

A Facebook 2016-ban vezette be az Imádom, Vicces, Hűha, Szomorú, Dühös gombokat a Lájk mellé. Ezek az alapvető reakciók, amelyek mellé időszakosan néha érkezett egy-egy átmeneti gomb is, például az anyák napját ünneplő, kis lila virág, vagy a Star Trek 50. évfordulójára készült átszabott skin-szett. A Facebook viszont legutóbb a Facebook bejelentette, hogy többé nem lesznek ilyen időszakos reakciók.

(24.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. április 30., 9:38
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Khm, mégis hogyan ellenőrizné a Facebook, vagy bármely más tartalomszolgáltató, hogy hány éves a felhasználó? Persze, nem is érdekük, de azért ezen el lehetne gondolkodni. Kérhet személyi igazolvány másolatot, bankkártya számot, ilyesmit, de ezzel saját maguk alatt vágnák el a fát, mert a felnőttek jó része se lenne hajlandó ezeket megadni. Jogosan.