Hirdetés
Hirdetés

Hiteles weboldal, programozói tudás nélkül? Van ilyen! (X)

Hiteles weboldal, programozói tudás nélkül? Van ilyen! (X) Tech-Tudomány

Van egy jó ötleted, mely mára egy saját vállalkozássá nőte ki magát, azonban úgy érzed, hogy megállt a fejlődés?

Az internet elterjedésével, majd az okostelefonok térhódításával egyidőben megjelent a gyors és egyszerű vásárlási igény is. A felhasználóbarát kiszolgálást fogyasztóként elvárjuk a mindennapi életben, ezért az üzleti életben is mindenképp jelen kell lennünk online, ha vállalkozásunk van. Azonban fontos kiemelni, hogy az online jelenlét nem egyenlő a social media jelenléttel. A napjainkban jelenlevő információdömpingben nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy értékes információs csatornát kihagyunk, mert akkor megáll a vállalkozásunk fejlődése. Hiába a jó ötlet, a nagyszerű termék vagy szolgáltatás, ha nem tudunk eljutni a célcsoportunkhoz.

Számtalanszor előfordul, hogy felmerül egy kérdés, megfogalmazódik egy probléma. Ilyenkor mit teszünk mi fogyasztók? Az esetek többségében segítségül hívjuk a Google barátot. Az érdeklődők, akik a célcsoport tagjai is, a rengeteg találatból az első párat átnézve döntenek arról, hogy hol és pontosan mit fog vásárolni vagy melyik szolgáltatást fogják igénybe venni, ami megoldja a problémájukat. Ezért is fontos, hogy rendelkezzünk weboldallal, hogy megjelenjen a vállalkozás a kereső által kiadott listában.

Meggyőző honlappal garantált a választás / fogyasztói döntés

Egy jól átgondolt és megfelelően felépített weboldallal növeljük a vállalkozásunk hitelességét, emellett a választási arányt is, hisz lehetővé tesszük, hogy az érdeklődők ránk találjanak. A weboldal az a kommunikációs csatorna, ahol a leghitelesebb tájékoztatást, illetve minden szükséges információt a megfelelő struktúrában át tudunk adni a látogatóinknak, azaz a potenciális vásárlóinknak.

De hogyan kezdjünk neki a megvalósításhoz, ha nem ismerjük a programnyelveket és sosem használtunk még WordPresst? Ma már programozói tudás nélkül, akár mi magunk is elkészíthetjük vállalkozásunk weboldalát és webshopját. Magyar nyelven egy hónapig szabadon és ingyenesen kipróbálható a Forpsi Site Builder webszerkesztő próbaverziója. Tovább könnyíti és gyorsítja a weboldal, webshop vagy akár saját blog elkészítését, hogy számos előre összeállított téma és dizájncsomagot kínál a program.

A Site Builderben a felhasználó kiválaszthatja a tematikát, amivel az oldal foglalkozni fog, ami alapján képekkel illusztrált sémákat, stílusokat javasol az ügyfél számára a szolgáltatás.

Miután a felhasználó kiválasztotta a tematikát, amivel a weboldala foglalkozik (pl.: kávézó, bölcsőde stb.), kiválaszt egy nevet (domaint) is, majd színvilágot és egy sablont a megadottak közül.

Ezt követően létrehozza a weboldalt, amit tovább lehet szerkeszteni. Újabb elemeket, menüpontokat lehet hozzáadni vagy cserélni a képeket, szöveget. A legvégén publikálja, amikor úgy döntött készen van.

A webszerkesztő online vállalkozások, blogok, webshopok elindításához ideális. Folyamatosan fejlesztik és bővítik a Site Builder programot, valamint automatikusan végrehajtják a szükséges frissítéseket is a cég munkatársai, így az állandóan naprakész és további gondot nem okoz számunkra. További mikrotranzakciókra pedig nincs szükség a Site Builder használata során (szemben mondjuk egy WordPress-el, ahol a kiegészítők megvásárlása plusz költséggel járhat).

A Site Builder szolgáltatás 30 napig ingyenesen és szabadon kipróbálható. A webszerkesztőről bővebb tájékoztatást ide kattintva éred el. (X)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás