Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vereség az évbúcsúztatón

Vereség az évbúcsúztatón Sport

A szombati 6–1-es vereség után szerdán este 5–2-re maradt alul a Háromszéki Ágyúsok csapata Brassóban, a romániai jégkorongbajnokság alapszakaszában. Az Ágyúsok nem tudták megismételni a hétfői teljesítményüket, amikor bravúros győzelmet arattak a Csíkszeredai Sportklub felett.

A szombati forgatókönyv szerdán is megismétlődött, ugyanis a kék-narancs mezesek már az első harmadban komoly hátrányba kerültek a Brassói Corona vendégeként. Az Ágyúsok a 12. percig tartották a lépést a címvédővel, ekkor azonban Nicklas Huard megkezdte a gólgyártást, majd Chase Schaber egy mesterhármassal folytatta (4–0). A második harmadban a Cenk alatti együttes tovább növelte előnyét, miután Patrik Machala is feliratkozott a gólszerzők közé (5–0). Az utolsó játékrészben a háromszékiek szépíteni tudtak, a 41. percben Bíró Mátyás, majd bő tíz perc múlva Szabó Zsolt Ákos faragott a hátrányon (5–2). A Háromszéki Ágyúsok negyedszer kaptak ki a Coronától, összesítésben pedig idénybeli hatodik vereségüket szenvedték el, hét győzelem mellett. Rövid pihenőt követően január 4-én, Gyergyószentmiklóson lépnek jégre.

Hirdetés
Hirdetés

Eredmény: Brassói Corona–Háromszéki Ágyúsok 5–2 (4–0, 1–0, 0–2). Gólszerzők: Nicklas Huard 12., Chase Schaber 15., 16., 18., Patrik Machala 32., illetve Bíró Mátyás 41., Szabó Zsolt Ákos 52.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük