Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Véget ért az edzőtábor

Véget ért az edzőtábor Sport

Negyedik előkészületi mérkőzésén is túl van a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely az elmúlt hetet edzőtáborozással töltötte. A szezon előtti alapozás során Kovászna együttesével és a Sepsi OSK II-vel is összemérték erejüket.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE az idény első tétmeccsét augusztus 17-én, szerdán vívja a Román-kupában, de ezt megelőzően újabb edzőmeccset játszik, augusztus 13-án, szombaton 10.30-tól Barcarozsnyót látja vendégül.

Az edzőtáborban elsősorban a fizikai felkészülésre, az erőnléti terhelésre helyezték a hangsúlyt, de emellett a különböző taktikai elemeket is gyakorolták – tudtuk meg Gazda Józseftől, a kézdiek vezetőedzőjétől.

A KSE múlt szerdán Szőcs László és Gajdó Tamás góljaival 2–2-es döntetlent játszott Kovásznával, majd szombaton 4–1 arányban alulmaradt a Sepsi OSK másodcsapatával szemben (gólszerzők: Sergiu Șerban, Nistor Ákos, Kocsis Norbert, Uja Claudiu, illetve Pál Kristóf). Ezt megelőzően az elmúlt idényben U19-es országos bajnoki címet és Román-kupa győzelmet ünneplő FK Csíkszereda U20-as együttese ellen 2–2-es döntetlent és 1–0-s győzelmet értek el.

„Véleményem szerint taktikailag sokat léptünk előre a felkészülés során, és fizikailag is jól állunk. Sikerült két jó meccset játszanunk az edzőtáborban, ezeken igyekeztünk mindenkit egyformán terhelni. Az OSK II. ellen érződött az egészhetes kemény fizikai felkészülés hatása, nehéz volt egy jó képességű csapat ellen, a fáradtság rányomta bélyegét játékunkra, de levontuk a tanulságokat, a bajnoki rajtig van időnk kiküszöbölni a hibákat. Ezek az előkészületi mérkőzések is azt mutatják, hogy jó úton haladunk, pozitív légkörben zajlik a munka” – fogalmazott Gazda József.

A KSE augusztus 17-én, a Brassói Kids Tâmpa vendégeként debütál a Román-kupában, a kék-fehérek jól ismerik ellenfelüket, hiszen az elmúlt években azonos csoportban szerepeltek a harmadosztályban. Gazda bízik csapata jó teljesítményében és a továbbjutásban.

A 3. Liga augusztus 27-én kezdődő új szezonjában két háromszéki csapat lesz érdekelt – a KSE és a Sepsi OSK II. –, a csoportok összetételét vélhetően a hónap közepén hozzák nyilvánosságra.

A KSE jelenlegi játékoskerete: kapusok: Bunduc Gabriel, Ferencz Gergő (2006-ban született), Kisgyörgy Zsolt (2008) – védők: Tankó Zsolt, Sánta Lóránt, Locotuș Miklós, Péter Ákos (2002), Banta Ionuț (2004), Todor Octavian (2005) – középpályások: Bandi Álmos (2002), Fábián Róbert (2002), Sánta Tamás, Gáll Attila, Albu Norbert, Pál Kristóf – csatárok: Szőcs László, Gajdó Tamás, Pakucs Norbert, Gergely Alpár (2007), Kapusi Csongor (2007).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük