Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újonc ellen a Sepsi OSK

Újonc ellen a Sepsi OSK Sport

A Konferencia Ligabeli mérkőzés után vasárnap kora este Ploiești-en játszik bajnokit a Sepsi OSK, a labdarúgó Szuperliga 3. fordulójában. Az eddig egy győzelmet és egy döntetlent játszott piros-fehérek először mérik össze erejüket az élvonalba hat év után visszatért Petrolullal.

Hirdetés
Hirdetés

Második bajnoki győzelmére hajt vasárnap a Bergodi-alakulat, amely a Craiován elért 1–1-es döntetlen és a FC Argeș felett aratott 4–0-s diadal után az újonc Petrolul Ploiești vendége lesz a harmadik játéknapon. A Petrolulnak két forduló után sincs még pontja, illetve gólt sem tudtak még szerezni, 1–0-ra kaptak ki Voluntaritól és 2–0-ra az Aradi UTA-tól. A forduló rangadóját az élre vágyó Universitatea Craiova és a Rapid vívja vasárnap este.

A 3. forduló műsora: pénteken 18. 30-tól FC Argeș – Kolozsvári U, 21.30-tól Farul Konstanca – Chindia Târgoviște; szombaton 18.30-tól FC Voluntari – Aradi UTA, 21.30-tól Kolozsvári CFR – CS Mioveni; vasárnap 18.30-tól Petrolul Ploiești – Sepsi OSK, 21.30-tól Universitatea Craiova – FC Rapid; hétfőn 18.30-tól Hermannstadt – FC Botoșani, 21.30-tól FCSB – FC U Craiova.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások