Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Törökországban a Sepsi-SIC

Törökországban a Sepsi-SIC Sport

Ma 17.30-tól a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 5. fordulójában a török Elazig Il Özel Idare otthonában lép pályára a Sepsi-SIC. A háromszéki bajnokcsapat az odavágón 15 ponttal jobbnak bizonyult török ellenfelénél, hasonló végkifejletben bíznak a mai visszavágón is.

„A török csapatot egyszer már legyőztük, és az a célunk, hogy ezt ma megismételjük, mindent beleadunk ennek érdekében” – nyilatkozta bizakodva a csapatkapitány, Jovana Pasic, a sepsiszentgyörgyi 62–47 arányú győzelemre utalva.

Hirdetés
Hirdetés

Eddigi három győzelmének köszönhetően a Sepsi-SIC közel áll a továbbjutáshoz a B-csoportban, egy győzelemmel már biztosan továbbléphet a következő körbe.

„Három győzelemmel a tarsolyunkban némiképp nyugodtabban vághatunk neki a mérkőzésnek, keményen megdolgoztunk ezekért. Az Elazig ellen remélem sikerül bebiztosítani helyünket a következő körben, a török csapat javuló formát mutat, de bízunk benne, hogy ezúttal is sikerül hatástalanítanunk a három meghatározó játékosukat, mint ahogy azt tettük a hazai mérkőzésen” – vélekedett Zoran Mikes vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük