Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron fallabdáztak

Kolozsváron fallabdáztak Sport

November 20-án és 21-én a kolozsvári Squash Club adott otthont a Romanian Open Squash 2021 országos fallabdaversenynek, amelyen több sepsiszentgyörgyi sportoló is megméretkezett. A Huni Squash SKE játékosainak országos versenyeken való részvételét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja.

Hirdetés
Hirdetés

A megmérettetésre három kategóriában – férfi Pro, férfi A-divízió és női Pro – összesen 48 játékos nevezett. Bukaresti, kolozsvári, brassói és sepsiszentgyörgyi versenyzők mérték össze erejüket a kincses városban, de Görögországból és Lengyelországból is érkeztek sportolók. A sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE nyolc játékost indított a férfi Pro és férfi A-divízióban, a legjobb eredmények pedig Szilágyi-Nagy Sándor és Bara Hunor nevéhez fűződnek. Előbbi a férfi A-divízióban a hetedik helyen végzett, míg utóbbi a férfi Pro kategóriában tizenötödikként zárt.

Az országos viadallal párhuzamosan nemzetközi versenyt is szerveztek, amely a PSA World Tour egyik állomása volt, ahol tizenegy nemzet tizenhat játékosa ragadott ütőt. A PSA Challenger-verseny győztese a világranglistán 91. magyarországi Farkas Balázs lett, aki a döntőben a világranglistán 171. angol Ben Smith felett diadalmaskodott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások