Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Téli sportolás Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgyön télen sem lehet unatkozni, a város területén két jégpálya, Sugásfürdőn két sípálya biztosít kikapcsolódási lehetőséget. A Sepsi ReKreatív által működtetett létesítmények elérhető áron kínálnak minőségi szórakozást minden korosztálynak.

Sepsiszentgyörgy főterén tavaly decemberben nyílt meg a korcsolyapálya, amely garantálja a jókedvet városunk központjában. A jégpálya nagy népszerűségnek örvend, ezt bizonyítja az eladott jegyek száma is, a december 13-a és január 5-e közötti időszakban 1300 standard, 3100 kedvezményes (gyermekek és nyugdíjasok), 100 nagycsaládos és 80 csoportos jegyet váltottak. A Sepsi Aréna szomszédságában található sátorfedeles műjégpálya a Királypingvinek jégkorongcsapat edzéseinek, mérkőzéseinek helyszíneként is szolgál, de az óvodásoktól a kisiskolásokig nincs olyan gyerek, aki itt ne húzna korcsolyát a lábára. A nagy igénybevétel következtében a jég felülete elvékonyodott, ezért teljesen újrafagyasztották a hét elején, melyhez 15 köbméter vizet használtak fel. A jégpályán szeptember 21-e és január 5-e közötti időszakban 2000 standard, 3500 kedvezményes, 110 nagycsaládos jegyet értékesítettek.

Hirdetés
Hirdetés

Sugásfürdőn két közepes nehézségű sípálya és egy szánkópálya várja a kikapcsolódni vágyókat. A webkamerákkal és éjszakai világítással ellátott sípályák tányéros felvonóval rendekeznek, a pályák minőségét pedig hóágyúk és a hótaposógép biztosítják. A hétvégén elindították a nagy sípálya alsó szakaszát is, hogy csökkentsék a kis sípálya zsúfoltságát, erre a szakaszra a kis pálya felvonójának díjszabásai érvényesek. Amint az időjárási viszonyok engedik, a nagy sípálya felső szakaszát is megnyitják. Aki Sugásfürdőn jár, mindenképp próbálja ki a Sugás SPA, a fitneszterem és a kezelőközpont által nyújtott szolgáltatásokat is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük