Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sport-All-sikerek a Tusnád Kupán

Sport-All-sikerek a Tusnád Kupán Sport

Hosszas kényszerszünet után idén újra megrendezték a Tusnád Kupa karateverseny, amely egyben emléktornaként is szolgál a néhai György Gellért karatés előtt.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei eseményre 20 egyesületből mintegy 310 sportoló érkezett és 600 nevezés, amely az eddigi legmagasabbnak számít a kupa történetében. A Sport-All 45 sportolóval indult és mintegy 77 versenyszámban nevezett. A megyeszékhelyi sportolóknak 56 alkalommal sikerült dobogóra állnunk, 22 arany, 17 ezüst- és 17 bronzérem átvételére, amellyel a verseny legeredményesebb egyesülete lett a Sport-All.

„Jó hangulatban zajlott az idei Tusnád Kupa, kiemelten pozitív hozadékaként említeném, hogy sok olyan szülő-nagyszülő is ellátogathatott szurkolni gyerekének-unokájának, aki még nem volt karateversenyen. Lehetőséget adtunk a versenyzés kipróbálására kezdőbb sportolóinknak is, akik úgy gondolom méltó mód helytálltak és teljesítettek. Nagy segítség volt számomra, hogy ifi korosztályú versenyzőink ellátták az edzői feladatokat és egy egységként, azonos cél érdekében dolgozhattunk” – hangsúlyozta Vass Hunor edző.

A csapat nagy részének ez volt a szezonzáró versenye, még hátravan a Youth League versenysorozat Porec-i (Horvátország) állomása, ahová a világ legkiemeltebb ifi sportolói mérkőznek meg. „Ide még bent tartjuk a tűzben négy sportolónkat, akik részt vesznek ezen a versenyen, amelyet július első hétvégéjén rendeznek a dalmáciai városban” – jegyezte meg Vass.

Köszönet támogatóinknak, hogy az egész versenyszezonban kitartóan támogatták-támogatják munkánkat:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház, Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük