Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sorozatban ötödször bajnok a Kolozsvári CFR

Sorozatban ötödször bajnok a Kolozsvári CFR Sport

Sorozatban ötödször, összességében nyolcadszor nyerte meg a román labdarúgó-bajnokságot a Kolozsvári CFR, miután az utolsó előtti fordulóban vasárnap este behozhatatlan előnyre tett szert.

Hirdetés
Hirdetés

A kolozsvári csapat hazai közönség előtt a tabella harmadik helyén álló CSU Craiovát győzte le 2-1-re, és ezzel négy ponttal ellépett a második a bukaresti FCSB-től.

A CFR már a 2. percben vezetést szerzett, aztán a második félidőben növelte az előnyét, ám a Craiova is betalált, így alakult ki a végeredmény.

A bajnokság rájátszásában a bukaresti FCSB két pontra megközelítette a CFR-t, és két fordulóval a vége előtt úgy tűnt, hogy az utolsó játéknapon rendezendő FCSB-CFR mérkőzés afféle bajnoki döntővé alakul. Ehhez azonban az kellett volna, hogy mindkét gárda nyer az utolsó előtti fordulóban. Azonban ez csak a kolozsváriaknak sikerült, a fővárosiak ugyanis szombat este csak döntetlent tudtak elérni a negyedik helyen álló Voluntari otthonában.

A vasárnap esti kolozsvári mérkőzés után a tomboló közönség berohant a gyepre, és negyedórába telt, míg sikerült kiüríteni és a díjátadásra előkészíteni a pályát.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük