Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Saját magát verte meg a KSE

Saját magát verte meg a KSE Sport

Egygólos győzelmet aratott pénteken a Sepsi OSK másodcsapata a labdarúgó 3. Liga 11. játéknapján. A piros-fehérek Becze Tamás büntetőjével verték a sereghajtó Brassói Kids Tâmpát. A KSE végig irányította a mérkőzést, azonban lehetőségeit nem tudta gólra váltani a vendég Barcarozsnyó ellenében, és ahogy az lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a hajrában kapott góllal vereséget szenvedtek.

A Sepsi OSK II. első veszélyesebb helyzetét George Dragomir alakította ki, akinek lövését a vendégkapus lábbal védte. A folytatásban többnyire Andrási Alexandru legénysége uralta a játékot, viszont a helyzetek sorra kimaradtak. A 29. percben Csiszer Balázs beadása után Becze Tamás fejelt mellé, majd egy szögletet követően Sütő Zalán továbbított kapura. A 31. percben Iustin Grigore ellen szabálytalankodtak, a megítélt tizenegyest pedig Becze Tamás váltotta gólra (1–0).

Hirdetés
Hirdetés

Szünet után a brassói csapatnak több egyenlítési lehetősége is volt, ám Szántó Albert tette a dolgát. A 75. percben emberhátrányba kerültek a piros-fehérek, Grigore begyűjtötte második sárga lapját. Emiatt a végjátékban inkább a védekezésre összpontosítottak, ellentámadásokkal próbálták meglepni a Cenk-alattiakat. Az eredmény nem változott, idénybeli nyolcadik győzelmével a Sepsi OSK II. beérte a listavezető székelyudvarhelyi csapatot.

  1. Liga, 5. csoport, 11. forduló: Sepsi OSK II.–Brassói Kids Tâmpa 1–0 (1–0). Sepsiszentgyörgy, városi stadion. Vezette: Bogdan Florea (Piatra Neamț).

Sepsi OSK II.: Szántó – Csiszer, Sütő, David (Rența I., 64.), Máthis B., Máthis M. (Nistor, 46.), Mitrea (Pál, 74.), Dragomir (Rența D., 54.), Grigore, Becze, Sánta (Toma, 64.). Edző: Andrási Alexandru. Kids Tâmpa: Alexa – Opra (Enache, 46.), Mihăilă, Moldovan, Stoica (Andrieș, 86.), Spătaru (Moroie, 65.), Potecu, Dima, Nechita, Kerekes (Popa, 65.), Bugnar (Dumitraș, 52.). Edző: Ciprian Anghel. Gólszerző: Becze (31. – tizenegyesből).

Mezőnyfölényben futballozott a KSE az Olimpic ellen, és sikerült is több nagy helyzetet kialakítania amellett, hogy biztosan védekezett a gárda. A 18. percben Gajdó Tamás löketét fogta az ellenfél kapusa, majd egy percre rá Antal tört be a tizenhatos területére, majd Albunak passzolt, akinek lövését fölé paskolta a vendégkapus. A végig jól játszó Albu Norbert nevéhez egyébként több ziccer is fűződik, azonban a kézdiek hatosa egyiket sem tudta értékesíteni. Az első félidő hajrájában Pakucs centerezését Antal fejelte mellé, 0–0-ról fordultak a felek, és úgy tűnt, csak idő kérdése, mikor jut előnyhöz a kék mezes hazai csapat. A találkozó legnagyobb lehetőségét Pakucs hagyta ki a 65. percben, amikor Antal remek labdáját jó helyzetben mellé lőtte. Csendesebbé vált a mérkőzés, aztán a 78. percben jött a hidegzuhany, a felszabadítani igyekvő Dobozi Krisztián öngólt vétett, így teljesen váratlanul a vendégek szereztek vezetést. A véghajrában nem tudott felpörögni és kiegyenlíteni a KSE, amely három nyertes meccs után torpant meg, és maradt a negyedik helyen.

Kézdivásárhelyi SE–Barcarozsnyói Olimpic 0–1 (0–0).

Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion. Vezette: Alin Gheorghe (Ploiești). KSE: Niczuly – Telcean (Bandi, 82.), Tankó, Dobozi, Locotuș (Gazda, 44.), Gajdó, Pakucs, Albu, Antal, Szőcs (Vârtosu, 61.), Gáll (Fábián, 61.). Edző: Vasile Gherghe. Olimpic: Petrescu – Suciu (Dumitrovici, 55.), David, Poverlovici, Sorin, Drugă, Rusu, Alupoaie (Vîrlan, 88.), Solovăstru, Staicu (Ghețu, 90+2.), Lambrinoc (Argăseală, 88.). Edző: Lucian Petre. Gólszerző: Dobozi (78. – öngól).

További eredmények: FC Hermannstadt 2 – Brassói SR 3–2, CSO Plopeni – CS Blejoi 1–2, FC Pucioasa – Székelyudvarhelyi FC 2–0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük