Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Lehet szurkolni a lányoknak!

Az Alexandria elleni győztes bemutatkozás (57–52) után újra hazai környezetben csatázik a KSE női kosárlabdacsapata, ma 15.30-tól a fővárosi Rapidot fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A bajnoki címvédő Sepsi-SIC vasárnap 19 órától a Konstancai Phoenix ellen igyekszik kijavítani a tekintélyén esett csorbát, tudniillik a zöld-fehér mezesek a legutóbbi fordulóban, Szatmárnémetiben szenvedtek 22 pontos vereséget (78–56). Ez lesz egyébként a Mikes-csapat első hazai bajnokija ebben az idényben.

Itthon a háromszéki csapatok

A 8. fordulóval folytatódik a labdarúgó 3. Liga, a Sepsi OSK II. ma 15 órától a Nagyszebeni Hermannstadt 2 együttesét fogadja a sepsiszentgyörgyi városi stadionban. Andrási Alexandru együttese a tabella második helyéről várja az összecsapást, míg a szebeniek a nyolcadikok. A sepsiszentgyörgyiek pontegyenlőségben állnak az éllovas Székelyudvarhellyel, ám gyengébb gólarányuknak köszönhetően az elmúlt héten átadták vezető pozíciójukat a hargitaiaknak. A KSE szombaton szintén hazai környezetben lép pályára, Gazda József hatodik helyen tanyázó tanítványai a kilencedik CSO Plopenit kísérlik meg legyőzni a Sinkovits Stadionban. A 8. forduló programja: ma Székelyudvarhelyi FC – Brassói Kids Tâmpa, Sepsi OSK II. – AFC Hermannstadt 2; szombaton CS Blejoi – Barcarozsnyói Olimpic, FC Pucioasa – Brassói SR, Kézdivásárhelyi SE – CSO Plopeni. A mérkőzések 15 órakor kezdődnek.

Bajnoki cím a veteránnak

A sepsiszentgyörgyi Samurai OPS sportolója, Sergiu Lascu egyéniben bajnoki címmel, míg csapatban ezüstéremmel zárta az elmúlt hétvégén Temesváron lezajlott veteránok országos bajnokságát. Sergiu Lascu az M4-es korcsoport 73 kilogrammos súlycsoportjában nem talált legyőzőre, és állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A cselgáncsozó bajnoki címe a csapatversenyben a konstancai Pantheon SK eredményeit erősítette, és ennek az első helyezésnek is köszönhetően a tengerparti együttes ezüstéremmel fejezte be a bánsági viadalt. A Constantin Jude Sportcsarnokban megtartott eseményen mintegy 150 veterán dzsúdós vett részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük