Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felavatják a Sepsi OSK Arénát

Felavatják a Sepsi OSK Arénát Sport

Új vezetőedzővel, új stadionban vívja soron következő bajnokiját a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely szombaton 17.30-tól az FC Voluntarit látja vendégül a Sepsi OSK Arénában. A sepsiszentgyörgyi klubnál nem így képzelték el a stadionavatót, a járványügyi helyzet átírta az előzetes terveket. Ez lesz Cristiano Bergodi bemutatkozó mérkőzése a sepsiszentgyörgyiek kispadján, a napokban 57. születésnapját ünneplő talján mester bízik a jó eredmény elérésében.

Mindössze pár nap telt el Cristiano Bergodi kinevezése óta, az olasz szakember ugyan levezényelt néhány edzést, viszont a Voluntari elleni találkozót felvezető sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, ez még korántsem elég ahhoz, hogy elképzeléseit gyakorlatba ültesse. Korábban kijelentette, nem szeretne azonnal drasztikusan „belenyúlni a csapatba”, de alapvetően ő is „szép támadófocit” képzel el, stabil védekezéssel, ami az eredményesség alapvető kelléke.

Hirdetés
Hirdetés

„Örömmel fogadtam el a felkérést és jöttem ide Szentgyörgyre, természetesen azt szeretném, ha megnyernénk a Voluntari elleni mérkőzést, viszont ne feledjük, hogy csak pár napja dolgozom együtt a csapattal. A fiúk nagyon receptívek voltak, odatették magukat az edzéseken, készségesen követték az utasításaimat, de még a közös út elején vagyunk, bízom benne, hogy hosszú és eredményes időszak vár ránk” – nyilatkozta.

A Sepsi OSK győzelmi kényszerben van, miután egymás után hat döntetlent ért el, és egész szezonban csupán egyszer tudott nyerni. Ezzel a ranglista 12. helyén szerénykedik, és sürgősen pontokra van szüksége, ha szeretné megcsípni a felsőházi rájátszást érő helyek valamelyikét.

„A csapatban van potenciál, jó játékosaink vannak. Nagyon szeretnénk, ha sikerülne győzelemmel felavatni az új stadiont, győztes meccsel indítani a közös munkát, de nagyon nehéz lesz, mert a Voluntari egy jó csapat, amint azt a rangsorban elfoglalt helye is bizonyítja. Az új aréna plusz motivációt adhat a játékosoknak, kiváló a játéktér, minden feltétel adott a jó játékhoz. Bízom benne, hogy szép, látványos mérkőzés lesz, egy már kiforrott játékerőt képviselő csapat és egy bizonyításra vágyó, többre hivatott együttes között. Hiszem, hogy a Sepsinek feljebb van a helye a rangsorban, hiszem, hogy jó munkát tudunk végezni és bízom benne, hogy jobblábbal tudunk indulni” – fogalmazott optimistán az új vezetőedző.

Igaza van, nehéz dolguk lesz a jó formában levő FC Voluntari ellen, az ilfoviak az utóbbi hét mérkőzésükből hatot megnyertek, ráadásul a sepsiszentgyörgyiek ellen is pozitív mérleggel rendelkeznek. A két együttes eddig 12 alkalommal csapott össze, az OSK mindössze kétszer tudott nyerni ellenük, ötször győztek a déliek, ötször pedig döntetlenben egyeztek ki.

A klub a mai nap folyamán indítja a jegyértékesítést a mérkőzésre. Jegyek válthatók ma 15–18 óra között, valamint szombaton 14–17.30 óra között a Sepsi OSK Aréna jegyirodájában. A jegyek ára 20 lejtől 500 lejig terjed, 12 éves korig a belépés ingyenes! Az érvényes védettségi igazolványt és a személyigazolványt a jegyvásárlásnál kérni fogják, tehát az iratokat feltétlenül vigyék magukkal. A Sepsi OSK Aréna bejáratánál működni fog egy speciális tesztpont, ahol a mérkőzés napján, 14.00 és 17.30 óra között, antigén gyorstesztet lehet majd végeztetni. Ára: 30 lej. A Multi-Trans Rt. buszjáratot indít a mérkőzésre. Indulási időpontok: 16:10, 16:45 (az 5-ös vonal mentén a Gólya utcai végállomástól a városközpontot és a vasútállomást érintve minden megállóban fel lehet szállni). Visszafele ugyanezen az útvonalon a mérkőzés végén. Autóbuszjegyet vásárolni a megszokott jegyárusító pontoknál lehet.

Labdarúgó 1. Liga, a 12. forduló programja: ma 20.30-tól Medgyesi Gázmetán – FC Dinamo; szombaton 17.30-tól Sepsi OSK – FC Voluntari, 20.30-tól FCSB – CS Mioveni; vasárnap 15 órától FC Argeș – Farul Konstanca, 17.30-tól Aradi UTA – FC U Craiova 1948, 20.30-tól FC Rapid – Kolozsvári CFR; hétfőn 17.30-tól FC Botoșani – Chindia Târgoviște, 20.30-tól Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások