Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Győztes edzőmeccs az Ágyúsoknak

Sikeres edzőmeccset vívott szerdán a Háromszéki Ágyúsok jégkorongcsapata, amely Vitalii Karamnov, Danalizi Vilmos Gergő, Sergei Paior, Horváth Pál, Antal Alfréd és Gecse Olivér találataival 6–2-re (2–0, 2–1, 2–1) verte a Steaua Bukarestet. A mérkőzés igazi tétje a bajnokság októberi indulása előtt az volt, hogy felmérjék erejüket egy direkt versenytárssal szemben. „Az edzők jó munkát végeztek, talán a nyári felkészítő lehetett volna két héttel hosszabb. Összességében a csapat egységgé kovácsolódott, az orosz fiúk jól illeszkednek a fiatal gárdához, kapusaink kitűnő védési statisztikákat produkáltak. Reméljük, a szép számú közönség is jól érezte magát és továbbra is élvezni fogjuk bizalmukat és támogatásukat” – értékeltek a klub vezetői.

Hétfőn játszik az OSK

A sikeres kupaszereplés után újabb feladat vár Leo Grozavu legénységére, hétfőn délután ugyanis a Medgyesi Gázmetán otthonában játszik a Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga 10. fordulójában. Mindkét együttes gyengén teljesített az eddigiekben, a sepsiszentgyörgyiek a 12., a szászmedgyesiek a 14. helyről várják kettejük összecsapását. A 10. forduló programja: ma 20 órától FC Rapid – FC Voluntari; szombaton 17 órától FC Argeș – Chindia Târgoviște, 21 órától FCSB – Academica Clinceni; vasárnap 15.30-tól FC Farul – CS Mioveni, 18 órától FC Botoșani – U Craiova, 21 órától Aradi UTA – Kolozsvári CFR; hétfőn 18 órától Medgyesi Gázmetán – Sepsi OSK, 21 órától Universitatea Craiova – Dinamo.

Hazai pályán az OSK II. és a KSE

A harmadosztályos pontvadászat 5. fordulójában ismét a hazai pálya előnyét élvezhetik a háromszéki együttesek. A harmadik helyen álló Sepsi OSK másodcsapata ma délután az egy ponttal többel rendelkező, így listavezető FC Pucioasát látja vendégül. A második helyen tanyázó Kézdivásárhelyi SE szombaton a CS Blejoi-t fogadja. Az 5. forduló programja: ma Sepsi OSK II. – FC Pucioasa, Hermannstadt 2 – Székelyudvarhelyi FC; szombaton KSE – CS Blejoi, Brassói SR – Brassói Kids Tâmpa, CSO Plopeni – Barcarozsnyói Olimpic. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük