Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

A németek is kiestek

Anglia 2–0-ra legyőzte Németországot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, a Wembleyben. A kiesést követően a németek világbajnok játékosa, Thomas Müller, aki a mérkőzés hajrájában, egygólos angol vezetésnél puskázott el egy óriási ziccert, saját Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak: „Életem végéig, az álmaiban is elkísér majd ez a kihagyott helyzet. Azért él és dolgozik egy profi labdarúgó, hogy lehetősége legyen hasonlóra egy ilyen presztízzsel bíró meccsen, s eksztázisba ejtsen a góljával egy egész futballnemzetet. Ezt a lehetőséget én most elszalasztottam, s ez pokolian fáj. Különösen azért fáj, mert a német szurkolók a nehéz pillanatok ellenére is kiálltak mellettünk végig az Európa-bajnokságon, mi pedig nem tudtuk ezt meghálálni.” A másik keddi nyolcaddöntőben Artem Dovbik 121. percben fejelt góljával Ukrajna 2–1-re legyőzte Svédországot, és így szombaton Angliával csap össze a negyeddöntőben.

Hová megy Ronaldo?

Fabrizio Romano, átigazolási hírek terén jártas olasz újságíró értesülései szerint Cristiano Ronaldo és klubja, a Serie A-ban szereplő Juventus egyelőre nem tárgyal a portugál klasszis 2022-ben lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Sőt, a torinói egyesület most arra vár, hogy Ronaldo döntsön arról, szeretne-e maradni a klubban. Az Eb-búcsút követően már az is téma a nemzetközi sajtóban, hogy melyik együttes mezében kezdi meg a következő klubidényt.

Tysont beperelték

A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki Evander Holyfield ellen. A bírósági procedúra alapját az a 25 millió dollár képezi, amelyet Tyson kapott annak fejében, hogy ringbe száll a szintén ex-világbajnok Holyfielddel. A tervezett bemutató meccs áprilisban lett volna esedékes, ám a perlők szerint Tysonék egyoldalúan elálltak az összecsapástól. Ryan Cavanaugh, a Triller vezérigazgatója kijelentette: annak kimondását is el akarja érni a bíróságon, hogy Tyson a jövőben csakis cégük jóváhagyásával vehessen részt bemutató mérkőzéseken. Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult, nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán öklözővel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük