Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Jó úton a cél felé

Hétvégén Nyárádmagyaróson rendezték a B-divíziós hegyi gyorsasági autóbajnokság ötödik fordulóját, amelyen a torjai Zőlde Adorján A3-as (2000 cm³ fölötti) kategóriában zsinórban másodszor győzedelmeskedett, míg nyílt versenyben a második helyen végzett. „Izgalmas hétvége volt, hiszen a versenyfutam esőben zajlott, én meg esőgumi nélkül álltam rajthoz. Volt egy csúnya csúszásom, ám ezzel együtt sikerült feltornáznom magam a második helyre. Föltétlenül be kell szereznem esőgumikat”, vonta le az esetből a tanulságot a pilóta. A következő fordulót hétvégén rendezik Resicabányán.

Húsz érmet hoztak

Június 18-a és 20-a között Brassópojánán rendezték meg az országos dzsúdzsucu-bajnokságot, ahová 19 klub több mint négyszáz sportolója nevezett. A sepsiszentgyörgyi MSC, illetve Critina és Petru Oltean tanítványai összesen 9 arany-, 6 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza a rangos megméretésről.

Kettős bajnok

Hétvégén Vajdahunyadon tartották az U12-es és U14-es országos tekebajnokságot, ahol a Kézdivásárhelyi Sportegyesület színeit Várdó Kristóf képviselte a serdőlő-korosztályban. Jó előjelekkel vágott neki a versenynek, hiszen két évvel ezelőtt 3. helyezést sikerült elérnie egyéniben, míg párosban (egy marosvásárhelyi tekézővel az oldalán) a dobogó második fokára állhatott fel. Most fennebb tudott lépnie, ugyanis 493 ütött fával egyéni országos bajnoki címet szerzett, és a marosvásárhelyi Fazekas Róberttel alkotott párosban is diadalmaskodott 969 ütött fával. Gratulálunk a kitűnő eredményhez!

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük