Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

A negyedik

Hosszú Katinka sorozatban negyedszer lett világbajnok 200 méter vegyesen! Háromszoros olimpiai bajnokunk a Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokságon sem talált legyőzőre, így Barcelona, Kazany és Budapest után ismét aranyérmes lett ebben a versenyszámban. Szabó Szebasztián 50 pillangón az ötödik helyen végzett, Kozma Dominik a hatodik legjobb idővel döntős 200 gyorson.

Vízi gólörömök

A magyar női vízilabda válogatott 7-6-ra legyőzte az olasz válogatottat, és bejutott a dél-koreai világbajnokság elődöntőjébe. A másik három negyeddöntő eredménye: Amerikai Egyesült Államok – Görögország 15-5, Ausztrália – Oroszország 9-7, Spanyolország – Hollandia 12-8. Az elődöntők: USA – Ausztrália, Magyarország – Spanyolország. A kvangdzsui vizes világbajnokság férfi vízilabda-tornájának negyeddöntőit ma játsszák: 8 órától Szerbia – Spanyolország, 9,30-tól Horvátország – Németország, 11-től Magyarország – Ausztrália, 12,30-tól Olaszország – Görögország.

Egy tus hiányzott

Elképesztő izgalmak után, egyetlen tussal, de legyőzte Magyarországot a címvédő Dél-Korea a férfi kard csapatverseny fináléjában a budapesti vívó-világbajnokságon. Az utolsó asszót Szilágyi Áron hárompontos hátrányból kezdte. Kétszeres olimpiai bajnokunk az utolsó asszóban londoni és riói önmagát idézve bravúrosan fordított, 43-41-re vezetett is, de 44-44-nél a koreai tudta bevinni a döntő találatot. Tegnap sem a férfi tőrcsapatunk, sem női kardcsapatunk nem jutott a legjobb négy közé.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük