Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Tucatnyi érem az NMSK-nak

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói szombaton a bákói December 1-kupán léptek küzdőtérre. Veres László és Czifra Attila tanítványai nem kevesebb, mint egy tucat érmet harcoltak össze. Mintegy 200 dzsudoka mérte össze erejét a bákói nemzetközi viadalon, ahol a hazai klubok mellett moldáv és ukrán sportegyesületek is harcba szálltak az érmekért. Az NMSK eredményei: 2010-es korosztály: Nagy Roland (28 kg) 2. hely; 2008–2009-es korcsoport: Szigyártó Kincső (26 kg) 1. hely; Simon Tege (27 kg), Tamás Gábor (30 kg), Pál Norbert (38 kg), Csáki Antal Zalán (55 kg) és Jakabos Eszter (44 kg) 2. hely; Szőcs Norbert (38 kg) és Vida Máté (42 kg) 3. hely. 2006–2007-es korosztály: Borcsa Félix-Lehel (+60 kg) 1. hely; Antal Levente (60 kg) 2. hely; Miklós András Benedek (38 kg) 3. hely. Az NMSK aradi kupaversenyre utazik a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés

Decemberi Mozgó Délután

A Zöld Nap Egyesület és az Önkormányzat Sportirodája ma 17–19 óra között újra megszervezi a Mozgó Délutánt a céhes városi sportcsarnokban. A rendezvény célja a mozgás népszerűsítésén keresztül felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, illetve az egészségmegőrzésre. A résztvevőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, modellezni a kézdivásárhelyi Tanulók Klubjával, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal és Tae-Bo-zni Tankó Sándor edzővel.

 

Mikulás-futás Szentgyörgyön

A Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság támogatók segítségével december 8-án, szombaton 28. alkalommal rendezi meg a már hagyományos Mikulás-futóversenyt a város és a környező települések kisgyerekeinek. Minden versenyző édességcsomagot kap, de díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, és a tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombolajegyet is, de 1 lejért további sorsjegyet is vásárolhatnak. Nevezni 8 órától lehet a Szabadság téren, 10 órától rajtol a korosztályonkénti viadal. A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osztályosok – külön fiúk és lányok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük