Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem adja el Mbappét a PSG

Nem adja el Mbappét a PSG Sport

Kylian Mbappé a következő idényben is a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában játszik majd a klubelnök szerint. A világbajnok támadónak 2022 nyaráig érvényes a szerződése, de sajtóhírek arról szóltak, nem biztos, hogy marad, és a Real Madrid bukkant fel lehetséges célállomásként.

„Világos leszek, Mbappé Párizsban marad” – szögezte le Nasszer al-Helaifi a L’Equipe című lapnak nyilatkozva. „Soha nem adjuk el, és soha nem hagyja el a klubot ingyen. Mindent megkap Párizsban, amire szüksége van” – tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés

Mbappé az összes sorozatot tekintve 42 gólt szerzett a legutóbbi idényben.

„Hova mehetne? Melyik klub tudna ma ambíciók tekintetében a PSG-vel versenyezni? Minden, amit mondhatok, az az, hogy a dolgok jól alakulnak, és remélem, megállapodásra tudunk jutni (egy új szerződést illetően)” – folytatta az elnök, aki úgy vélte: a 22 éves játékosnak küldetése van a jelenlegi helyén, mégpedig az, hogy népszerűsítse a francia bajnokságot, az országát és annak fővárosát.

A PSG csak a Francia Kupát tudta megnyeri ebben a szezonban, a bajnokságban második lett a Lille mögött, a Bajnokok Ligájától pedig az elődöntőben búcsúzott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük