Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagy a tét Norbertéknek

Nagy a tét Norbertéknek Sport

Románia U19-es teremlabdarúgó-válogatottja a napokban Marosvásárhelyen játszik Európa-bajnoki selejtezőt, ahol a tét a szeptemberi, spanyolországi korosztályos Európa-bajnokságra való kijutás. A selejtezőn Barbócz Norbertre, a KSE Futsal játékosára is fontos szerep hárul.

A román válogatott ma 18.30-tól Grúzia ellen kezd (élőben a Digi Sporton és a Futsal Romania YouTube-csatornán), majd pénteken ugyanebben az időpontban Szlovákiával csap össze. Azért hármas torna, mert Oroszországot kizárták az Ukrajna elleni katonai invázió miatt. A román válogatott jó eséllyel pályázik a továbbjutást jelentő első helyezésre.

Hirdetés
Hirdetés

„Mindenképp a továbbjutás a célunk, véleményem szerint az elmúlt 10 napban jól felkészültünk ezekre a meccsekre, mind fizikálisan, mind taktikailag. Könnyebb meccsre számítunk a grúzok ellen, mint a szlovákok ellen. Nagyon jó csapatösszhang alakult ki, véleményem szerint ez is kulcsa lehet a továbbjutásnak” – nyilatkozta érdeklődésünkre Barbócz Norbert.

Norberten kívül még öt (!) székelyföldi fiatalt hívott be Robert Lupu vezetőedző, éspedig: Kerestély Józsefet (csapatkapitány), Miklós Árpádot, Csog János Csongort és Péter Miklóst az FK Székelyudvarhelytől, illetve Nagy Tamást a Marosvásárhelyi VSK-tól.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük