Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Már tétre megy a játék

Már tétre megy a játék Sport

A megyei kupagyőztesek számára júliusban rendezett regionális szakasz után ma 37 mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó Román-kupa első fordulója. Háromszéket ebben a körben a KSE képviseli, amely első tétmeccsét játssza a szezonban, a kék-fehérek 17.30-tól a Brassói Kids Tâmpa vendégeként igyekeznek kiharcolni a továbbjutást.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi csapat szombaton lejátszotta ötödik felkészülési mérkőzését, amelyen hazai környezetben 4–1 arányú vereséget szenvedett a Barcarozsnyói Olimpic ellen. A házigazdák találatát Albu Attila szerezte, aki az előző szezonban az FK Csíkszereda mezét viselte. Rajta kívül még Sánta Tamás, Pál Kristóf, Gergely Alpár, Kapusi Csongor és Ionuț Bântă csatlakozott a játékoskerethez, valamint két labdarúgóval még tárgyalásokat folytatnak a további erősítés érdekében.

„Készen állunk az új idényre, egy edzőtábor és öt barátságos mérkőzés van mögöttünk. Megterhelő volt ez az időszak, viszont már a Kids Tâmpa elleni találkozóra összpontosítunk. Egyáltalán nem becsüljük alá az ellenfelünket, mert az elmúlt két idényben sokat fejlődtek. Mellettünk szól, hogy tapasztaltabbak vagyunk, mindent megteszünk a győzelem érdekében. Az új játékosok mind fiatalok, még időre van szükségük a beilleszkedéshez” – nyilatkozta Gazda József.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük