Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron a Sepsi OSK

Kolozsváron a Sepsi OSK Sport

Először méri össze erejét a Sepsi OSK az élvonalba hét év után visszatért Kolozsvári U-val. A labdarúgó Szuperliga 6. fordulójában rendezett találkozó ma 17 órakor kezdődik a Kolozsvár Arénában.

Hirdetés
Hirdetés

Az Untold fesztivál után igyekeztek rendbe hozni a Kolozsvár Aréna gyepszőnyegét azért, hogy az „egyetemisták” végre visszatérhessenek saját pályájukra – az eddigi két hazai meccsüket Medgyesen kényszerültek lejátszani –, de a hírek szerint a játékfelület siralmas állapotban van, ami hatással lehet a mai játékra.

Az eddig egy győzelmet és négy döntetlen jegyző OSK győzni szeretne a 2 ponttal utolsóelőtti helyen álló kincses városiakkal szemben, Cristiano Bergodi vezetőedző szerint a Konferencia ligabeli búcsút követően volt idejük rápihenni és megfelelően előkészíteni a meccset, bízik abban, hogy tanítványai jó teljesítményt fognak nyújtani.

A 6. forduló eddigi eredményei: CS Mioveni – FC Argeș 0–1, FC U Craiova – Petrolul Ploiești 0–1, Bukaresti Rapid – Aradi UTA 1–0. A mai program: 17 órától Kolozsvári U – Sepsi OSK, 19.30-tól Konstancai Farul – FC Voluntari. Szeptember 24-re halasztották: FC Hermannstadt – Kolozsvári CFR, Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, FC Botoșani – FCSB.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük