Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A jégen is elkezdték

A jégen is elkezdték Sport

A 2022–2023-as jégkorongszezon első felkészülési mérkőzésén a Háromszéki Ágyúsok együttese 2–1 arányú vereséget szenvedett a Csíkszeredai Sportklubtól Csíkkarcfalván, a Felcsíki Műjégpályán. Folytatás hétvégén ugyanott, a Székelyföld-kupán.

Hirdetés
Hirdetés

Az új idény első felkészülési mérkőzése szoros, látványos játékot hozott, ennek ellenére az első két harmadban nem jegyeztek találatot. A harmadik harmadban az Erste Liga és román bajnoki címvédő Sportklub Péter Balázs révén jutott vezetéshez, de két percre rá az Ágyúsok kiegyenlítettek, amikor László Hunor lövése az ellenfél egyik játékosán irányt változtatva kötött ki a kapuban. A győztes találatot a hajrában a csíkiak szerezték meg a duplázó Péter Balázs révén.

A Háromszéki Ágyúsok a hétvégén szintén Karcfalván, a Székelyföld-kupával díjazott tornán szerepelnek. A szervezők közlése szerint az augusztus 26–28. között zajló tornán a házigazda Sapientia U23 együttese, a Csíkszeredai Sportklub, a Háromszéki Ágyúsok és a Bukaresti Steaua csapatai vesznek részt.

Felkészülési mérkőzés: Csíkszeredai Sportklub – Háromszéki Ágyúsok 2–1 (0–0, 0–0, 2–1). Gólszerzők: Péter Balázs (50.,58. perc), illetve László Hunor (52).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük