Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiváló teljesítmény

Kiváló teljesítmény Sport

Kiválóan sikerült a háromszéki cselgáncsozók számára a 2022-es esztendő első versenye, miután az Aradon megtartott U18-as országos bajnokságról két arany- és egy bronzéremmel tértek haza.

 

Hirdetés
Hirdetés

Péntektől vasárnapig 350 dzsudoka részvételével Aradon rendezték meg az U18-as korosztályú cselgáncsozók számára kiírt országos bajnokságot, amelyen a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsiszentgyörgyi MSK képviseletében hét háromszéki sportoló méretkezett meg. A céhes városbeliek legjobb eredménye a 70 kg-os súlycsoportban küzdő Balogh Hanna nevéhez fűződik, aki remek versenyzéssel utasított maga mögé mindenkit, és bajnoki aranyéremmel zárta a kategória küzdelmeit.

Csapattársa, a 60 kg-ban érdekelt Barbócz Mátyás az elődöntőig menetelt, ahol vereséget szenvedett, ám végül megszerezte a bronzérmet. A Veres László és Czifra Attila által felkészített kézdivásárhelyi klub másik négy sportolója – Aracsi Ákos, Marthi Áron, Szima Tamás, Antal Levente – is odatette magát, mindannyian nyertek is meccseket, ám helyezés nélkül fejezték be a határ menti viadalt.

A Sepsiszentgyörgyi MSK színeiben a tizennégy esztendős Oltean Veronica-Elena vett részt az országoson, ahol a 40 kg-os súlycsoportban nem talált legyőzőre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük