Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik a rájátszás a kosarasoknál

Kezdődik a rájátszás a kosarasoknál Sport

Az alapszakasz egyetlen hibátlan együttese, a Sepsi–SIC első helyről kezdi ma este a női kosárlabda Nemzeti Liga rájátszását, mégpedig a nyolcadik helyen záró Bukaresti Agronomia ellen.

A két nyert mérkőzésig tartó negyeddöntős párharc első két összecsapását ma 19 órától és holnap 17 órától rendezik a Sepsi Arénában. Négyszeres bajnokcsapatunk számít a párbaj toronymagas esélyesének, a zöld-fehérek az alapszakasz oda-visszavágó meccsein 100–41 és 66–37 arányban gyűrték le a fővárosiakat. Zoran Mikes edző tanítványai már az első két meccsen eldöntenék a továbbjutást. Az Aradi FCC Baschet játék nélkül lépett tovább, tudniillik ellenfele, a Konstancai Phoenix SH a csapatot sújtó koronavírus-fertőzés miatt nem tudta vállalni a játékot a negyeddöntőben.

Hirdetés
Hirdetés

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy sikerült veretlenül megnyerni az alapszakaszt, amire korábban még nem volt példa, ez a kemény munka eredménye. Az utolsó mérkőzés óta eltelt időszakban keményen készültünk, fel vagyunk készülve arra, hogy bárki ellen felvegyük a harcot a bajnokság megnyerésére. Az Agronomia után már nehezebb ellenfél következik, Brassó vagy Târgoviște, de állunk elébe, bízom benne, hogy hibátlanul fejezzük be a bajnokságot” – nyilatkozta a mai mérkőzés előtt Samoilă Zoltán, a Sepsi–SIC segédedzője.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, rájátszás, negyeddöntő: mérkőzés, hétfő, első mérkőzések: ma 19 órától Sepsi–SIC – Agronomia Bukarest, Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári CS Universitatea; kedden CSU Olimpia Brassó – CS Municipal Târgoviște. A mérkőzések a Román Kosárlabda-szövetség hivatalos YouTube-csatornáján, a FRB Tv-n követhetők élőben.

Az alapszakaszt 8 győzelemmel és 14 vereséggel a kilencedik helyen végző KSE a Nagyváradi Rookies ellen játszik helyosztót az alsóházban. A végső helyezés megállapításáért kiírt összecsapások szintén az egyik fél két győzelméig tartanak. A KSE ma 19 órától, kedden pedig 12 órától méri össze erejét az alapszakasz sereghajtójával, amelyet az idei szezonban előbb 115–25-re, majd 102–27-re iskolázott le.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük