Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két versenyen bizonyítottak a cselgáncsozók

Két versenyen bizonyítottak a cselgáncsozók Sport

Eredményes hétvégén vannak túl a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik két helyszínen is megméretkeztek az elmúlt napokban: Veres László irányításával heten a hagyományos Szatmárnémeti-kupán léptek tatamira, míg hárman Czifra Attila vezetésével a Ploiești-en megrendezett sportiskolás bajnokság döntőjén öregbítették a céhes városi klub hazai hírnevét. Cselgáncsozóink mérlege egy országos ezüstérem mellett további hét dobogós helyezés.

Pénteken rajtolt és vasárnap ért véget a nemzetközi cselgáncs Szatmárnémeti-kupa, amelyen összesen 517 sportoló vett részt. A népes mezőnyben ott voltak a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK dzsúdósai is, aki hazai, szerb, lengyel, ukrán és magyar ellenfelekkel küzdöttek meg a legjobbaknak járó elismerésért. A 2009–2010-es korosztály 46 kg-os súlycsoportjában Crăciun Daniel nem talált legyőzőre és a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, míg az 59 kg-osok között küzdő Vida Máté és Crișan Daragus Dániel egyaránt harmadikként fejezte be a kupaviadalt (képünkön).

A 2007–2008-as korcsoportban Tamás Gábor (46 kg) és Pál Norbert (50 kg) maga mögé utasított mindenkit és az első helyen végzett, döntőt veszítve Simon Tege (42 kg) második lett, míg Veres Flóra Boróka (52 kg) harmadikként zárt.

Szintén a hétvégén rendezték meg az U18-as sportiskolás bajnokság döntőjét, a ploiești-i eseményen a Nagy Mózes SK színeit három cselgáncsozó képviselte. A céhes városiak legjobb eredménye Antal Levente nevéhez fűződik, aki 81 kg-ban ezüstérmet szerzett, míg Barbócz Mátyás (60 kg) az 5. helyen, Marthi Áron (66 kg) pedig helyezés nélkül fejezte be a prahovai versenyt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük