Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jeleskedtek a pingpongozók

Jeleskedtek a pingpongozók Sport

Kimagasló eredményeket értek el a kézdivásárhelyi asztaliteniszezők a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság teremsport döntőjében, Székesfehérváron, amelyet az Aranycsapat Alapítvány szervezett abban a tudatban, hogy sporttal, kultúrával és hittel összefoghatók, barátokká tehetők az emberek.

A koronázó városban tizenötödik alkalommal mérték össze tudásukat a történelmi Magyarország diákjai, vagyis az Erdélyből, Felvidékről, Délvidékről és Kárpátaljáról érkező fiatalok, akik birkózásban, kézilabdában, sakkban és asztaliteniszben versengtek.

Hirdetés
Hirdetés

A Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz-szakosztálya a Székelyudvarhelyi ISK-val közösen vett részt az erőpróbán. A céhes városiak közül a 13–15 éves korosztályban Mike Boróka bizonyult a legjobbnak, míg Farkas Yvett második helyen végzett, csakúgy, mint Chelmuş Ionuţ a fiúk mezőnyében, ugyanitt Canea-Kocsis András ötödik lett. A 16–19 éves korosztályban Medvés Antal harmadikként zárt. Kerekes Barnabás edző köszöni a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének, hogy a Nagy Mózes SK-t is meghívták erre az eseményre.

Erdélyt a kézilabdatornán Nyárádszereda képviselte, továbbá a Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub sakk-szakosztálya is próbára tette magát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük