Felhívás!

Ésszel, fiúk, ésszel!

Zsinórbeli ötödik vereségét szenvedte el a KSE labdarúgócsapata, a kézdivásárhelyiek szombaton a Ştiinţa Miroslava otthonában hajtottak fejet, a III. liga 10. fordulójában. Szombaton Foksányt fogadják.

Egyelőre nem találja a kiutat a KSE abból a hullámvölgyből, amibe a szezon eleji öt döntetlent követően került, többnyire egysíkú játék és gólképtelenség jellemzi a csapatot, ez alól a miroslavai kiszállás sem volt kivétel. A kék-fehérek félóra elteltével kerültek hátrányba, Florean 20 méterről értékesített egy szabadrúgást. Az igazi érvágást viszont az jelentette számukra, hogy a gólt megelőző akcióban elveszítették egyik alapemberüket, Nicolae Păun szerencsétlenül összefejelt az ellenfél egyik játékosával, és kórházi ápolásra szorult.

A céhes városiak legnagyobb lehetőségét Babei puskázta el a 60. percben, a régi formáját továbbra sem találó támadó kapussal szemben hagyta ki a ziccert. A Miroslava a hosszabbításban adta meg a kegyelemdöfést, gyors kontrából mattolták a KSE kapusát.

– Nem ment a játék, kevés lehetőség adódott számunkra, azokkal sem tudtunk élni. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de öt vereség után is fel lehet állni, még többet kell dolgozni, és át kell lendülni a nehézségeken, pontokat kell gyűjteni, elsősorban a hazai mérkőzéseken – vélekedett Gazda József edzőjátékos.

Végeredmény: Miroslava–KSE 2–0 (1–0), gólszerzők: Florean (32.), Bordeianu (90+4.). A KSE csapata: Bunduc – Tankó, Cîrstian, Damian, Gajdó (Faragó, 80.) – Gazda, Gáll (Fozocoş, 53.), Păun (Orosz, 46.) – Babei, Popa, Pakucs (Bakó, 75.).

A 10. forduló többi eredménye: Bákói Aerostar–Galaci Oţelul Galaţi 2–0, Botoşani 2–Bucovina Rădăuţi 0–2, Ozana Târgu Neamţ–Şomuz Fălticeni 3–0, Ceahlăul–CSM Bacău 3–0, Focşani–Sporting Lieşti 1–0, CSM Paşcani – Huşana Huşi 1–4, Galaci U–Foresta Suceava 2–4.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 28., 7:41
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Nem megy a játék… Érdekes, hogy valakinek másfél év után tűnik fel ez. Ajánlom üljön fel a lelátóra, mert onnan már rég észre vette volna, vagy nem, mert amikor a leláton volt akkor játszott a csapat utoljára jól (a tavasszal Liesti ellen).

 • User
  Dátum: 2019. október 28., 10:46
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Ésszel, fiúk, ésszel!-kezdi beszámolóját a sportrovat szekesztője.Nem tudom ,mi az összefüggés a KSE mérközés,és az észosztás közt.Kissé furcsa ez cím.Ez egy harmadik ligás focimeccs,és nem egy sakk játszma.Hogy nem megy a KSE-nek?Azt látja mindenki.Az nem a focisták eszén múlik.Sok olyan focistát látni,akinek nincs sok odafent az emeleten,de amikor a pályán van,akkor kimagaslót nyújt.Tehát,nem éppen szellemi kapacitásának köszönheti,hogy lövi a gólokat egy labdarúgó,vagy éppen tizenegyest véd egy kapus.