Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Futóversenyt tartottak

Futóversenyt tartottak Sport

Szombaton 180 résztevővel tartották meg Kovásznán a helyi Sport 4 All Egyesület által első alkalommal megrendezett a Spring Trail Covasna 1001 nevet viselő futóversenyt.

A Clermont szállóval, a KÉSZ építkezési vállalattal és helyi önkormányzattal közösen tervezett futóverseny a fent nevezett szálló elől rajtolt. A versenyen félmaraton (23 km), cross (11 km) és családi táv (4 km) kategóriákban lehetett indulni. A megmérettetésre az ország majdnem összes megyéjéből érkeztek résztvevők. A futóverseny az erdei útvonalakon zajlott, hogy ez által is népszerűsítsék a fürdőváros gyógyturisztikai adottságait.

Hirdetés
Hirdetés

A győztesek 100 lej és 900 lej közötti pénz- vagy ajándékutalványban részesültek. A versenyzők visszajelzései szerint sikeres rendezvény tudhatnak maguk mögött a szervezők, hiszen jövőre is visszatérnének a megmérettetésre.

Gocz Tibor a 4 All Egyesület alelnöke lapunknak elmondta: a kezdeményezés sikerességét látva jövőben újra megszervezik a Spring Trail Covasna 1001-et. Gocz köszönetét fejezte ki a támogatóknak, illetve annak az 50 önkéntesnek, akik hozzájárultak a rendezvény gördülékeny lebonyolításához.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük