Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Országos verseny a TopSpinben

Szombaton Sepsiszentgyörgyön rendezték meg a TopSpin Kupa amatőr asztalitenisz-vetélkedőt, amelyen tizenhat megye sportiskolás és tanulók házas pingpongozója vett rész. A házigazdák közlése szerint az egynapos versenyen összesen nyolcvanketten álltak asztalhoz. A három korcsoportban meghirdetett viadalon a megyeszékhelyi asztaliteniszezők hat dobogós helyezést értek el: Orosz Krisztián harmadik lett a 6–9 évesek között, míg Boér Anita, Urus Kristóf a második és Raluca Isar a harmadik pozícióba zárta a 10–12 évesek küzdelmét, s végül, de nem utolsó sorban Tóth Vivien és Nagy Magor István második lett a 13–16 éves kategóriában.

Eredmények: 6–9 év között, lányok: 1. Décsei Emma, 2. Nagy Sophia, 3. Anamaria Anca (mindhárom Ludasról); fiúk: 1. Marian State Mălin (Bukarest), 2. Ianis Gligoraș (Ludas), 3. Orosz Krisztián (Sepsiszentgyörgy). 10–12 év között, lányok: 1. Izabela Hurloi (Kolozsvár), 2. Boér Anita (Sepsiszentgyörgy), 3. Raluca Isar (Sepsiszentgyörgy); fiúk: 1. Rozenfeld Róbert (Kolozsvár), 2. Urus Kristóf (Sepsiszentgyörgy), 3. Alexandru Iordan (Bukarest). 13–16 év között, lányok: 1. Dariana Bretan (Zilah), 2. Tóth Vivien (Sepsiszentgyörgy), 3. Anastasia Crețu (Vaslui); fiúk: Andrei Macarenco (Bukarest), 2. Nagy Magor István (Sepsiszentgyörgy), 3. Andrei Orha (Marosvásárhely).

A megyeszékhelyi kupaversenyt a sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza szervezte a tanügyminisztérium, a háromszéki tanfelügyelőség, a TopSpin Egyesület, a helyi önkormányzat és a Mihai Viteazul Főgimnázium közreműködésével és támogatásával.

Vereség az FK-nak

Nem játszott alárendelt szerepet, mégis egygólos vereséget szenvedett szombaton délben az FK Csíkszereda a Concordia Chiajna otthonában, a labdarúgó II. liga 14. fordulójában. A hazaiak már a 4. percben megszerezték a vezetést, miután Batin értékesített egy tizenegyest. A második félidőben jobban játszott ellenfelénél Valentin Suciu legénysége, azonban nem tudott betalálni, ráadásul Pintér kihagyott egy büntetőt. Ötödször kapitulált a csíki együttes, amely legközelebb a Turris-Oltult látja vendégül.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük