Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ironman 70.3 Davao Fülöp-szigetek

Ironman 70.3 Davao Fülöp-szigetek Sport

A Fülöp-szigeteki Világkupa az egyik legnehezebb a trópusi meleg miatt. Alább Deák Zsombor triatlonista beszámolóját olvashatják a megmérettetésről.

Hirdetés
Hirdetés
 
Az úszás a tengerben volt. A kerékpár egy gyorsforgalmi úton volt, aminek a minősége olykor katasztrofális volt. A futás Davao városban zajlott. 
 
Az úszást nehéz értékelni, mert az áramlatok a kijelölt bójákat elsodorták, ezért sokan másképpen úszták végig a pályát. Az amatőr versenyen el is törölték az úszás időket, a profiknál maradt, ami abszolút helyes döntés, mivel mi pozícióért versenyzünk. Érzésre egy jó úszás volt és ott úsztam, ahol akartam, de időben nagyobb lett a lemaradás az elsőhöz képest, de ebben a zűrzavar is közrejátszott.
 
A kerékpározásban az elején talán nehezebben találtam meg a ritmust, és volt egy kis technikai probléma, a második felében viszont egész jól haladtam. A futás a legerősebb számom és sikerült is előrébb kerülni két pozíciót, de az elvártnál kicsit gyengébben ment. Az eredménynek különösen örülök, a teljesítménnyel azért még nem vagyok teljesen elégedett, de ez még csak az év eleje. Azért ez így nagyon jó évnek indul. 
 
Az elmúlt két hónapban Phuketen/ Thaiföldön edzőtáboroztam, ahol még egy hónapot vagyok, majd Tajvanon versenyzek egy fél-ironmanen. 
 
Helyezés: 5. hely
Táv: 1.9km úszás – 90km kerékpár – 21km futás
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük