Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fényes bronzérem

Fényes bronzérem Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozója, Pál Norbert (50 kg) bronzérmet érően versenyzett az elmúlt hétvégén a görögországi Kozániban rendezett 15 év alatti Balkán-bajnokságon.

Hirdetés
Hirdetés

A Balkán-bajnokságon tizenkét ország legjobb 15 év alatti cselgáncsozói vettek részt, köztük Veres László edző vezetéséve a kézdivásárhelyi NMSK két reménysége, Pál Norbert és Szőcs Norbert. Az 50 kg-os súlycsoportban versenyző Pál a bosnyák Tausan Dragoljub elleni magabiztos győzelemmel kezdett a görögországi viadalon, majd a végül ezüstérmet szerző török Bilge Enesszel szemben alulmaradt. A vigaszágon erőnyerőként állt egy fordulót, majd a kisdöntőbe jutásért a bolgár Krisztijan Dimitrovot győzte le. A harmadik helyért kiírt mérkőzésen a szintén bolgár Vaszil Vaszilevnél bizonyult jobbnak, így bronzérem került a nyakába. Csapattársa, a 66 kg-os súlycsoportban tatamira lépő Szőcs Norbert két vereséggel fejezte be a Balkán-bajokságot.

Eredmény, 50 kg: 1. Sasa Sehovac (bosnyák), 2. Bilge Enes (török), 3. Pál Norbert és Danilo Celebic (montenegrói).

Szombaton és vasárnap következik az U18-as korcsoport törökországi Balkán-bajnoksága, ahol a sepsiszentgyörgyi Balogh Hannának szoríthatunk.

Fotó: Facebook/Veres László

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük