Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esélyük sem volt

Esélyük sem volt Sport

Eddigi mindkét mérkőzését elveszítette Románia U19-es futsalválogatottja a dél-spanyolországi Jaén városában zajló Európa-bajnokságon. Az Eb-győzelemre esélyes házigazdáktól elszenvedett súlyos vereséget (0–9) követően Barbóczék az ukránokkal szemben is alulmaradtak (2–5).

Hirdetés
Hirdetés

A címvédő spanyolok elleni vasárnap esti nagyarányú vereséget követően pontszerzésre lett volna szüksége a romániai csapatnak az ukránok ellen, ám ez nem sikerült. Az FK Székelyudvarhely játékosa, Csog Csongor 1–1-nél még kiegyenlített, azonban ezt követően lesérült és nem tudta folytatni a játékot. Hiányát megérezte a csapat, amely hamarosan újabb gólt kapott, ráadásul a hajrában alkalmazott vészkapusos taktika sem vált be, az ukránok fölénybe kerültek, Hegyi Attila találata csak szépségtapasznak bizonyult, 2–5 lett a vége. A két háromszéki játékos, Barbócz Norbert és Mojzi Botond csereként lépett pályára. A másik meccsen: Spanyolország–Horvátország 11–1.

Ezzel eldőlt, hogy Romániának nem maradt esélye a továbbjutásra (az első két helyezett jut elődöntőbe). A válogatott utolsó csoportmérkőzését ma 14.30-tól játssza Horvátország ellen (élőben a TVR 3-on).

Fotó: frf.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük