Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Éremgazdag szereplés

Éremgazdag szereplés Sport

Derekasan helytálltak a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói a 14 és 16 éven aluliak országos bajnokságán, amelyet Szatmárnémetiben bonyolítottak le az elmúlt hétvégén.

Veres László és Czifra Attila kilenc tanítványa szerzett szereplési jogot a korosztályos országos döntőben, közülük öten a dobogóra is felállhattak. A sportági szövetség szerint több mint 60 egyesület mintegy 700 sportolója méretkezett meg a kétnapos viadalon.

Hirdetés
Hirdetés

Az U14-es korosztály szombati versenyében Aracsi Ákos (46 kg) ezüstérmet érően versenyzett, míg Barbócz Mátyás (42 kg) és Borcsa Félix Lehel (+73 kg) bronzérmet nyert. Az U16-os korcsoport vasárnap lépett küzdőtérre, itt Balogh Hanna (57 kg) szerzett ezüstérmet, míg Baricz Örs (46 kg) bronzérmes lett. Kovács Karsaly (U16, 73 kg), Deák Roland (U16, 60 kg), Nagy Róbert (U14, 35 kg) és Ambrus Magor (U14, 55 kg) nyertek ugyan mérkőzéseket, de nem értek el helyezést a népes mezőnyben.

– Jónak ítélem a teljesítményünket, annál is inkább, mivel súlycsoportonként 24–30 versenyző mérte össze erejét, tehát nehéz volt felkerülni a dobogóra – értékelt Veres László edző, szakvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások