Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

OSK: a győzelem a cél

OSK: a győzelem a cél Sport

Igazi három esélyes találkozó várható ma este a sepsiszentgyörgyi stadionban, ahol a play-offban még nyeretlen házigazda Sepsi OSK-nak nagy szüksége van a pontokra a vendég FC Viitorul ellenében, a labdarúgó I. liga felsőházi rájátszásának 3. fordulójában.

Sajnos csapatunknál több sérülés is akadályozta a felhőtlen felkészülést a mérkőzésre, Sato és Vașvari játéka is bizonytalan, Simonovski és Omar távolmaradása azonban biztos. Az alapszakaszban a piros-fehérek idegenben 3–2 arányban legyőzték a Hagi-csapatot, a visszavágón viszont csak egy gól nélküli döntetlenre futotta erejükből. Az OSK a felsőházi rájátszás első két mérkőzésén a Kolozsvári CFR-rel és Krajovával szemben is alulmaradt, míg a Viitorul nyert a FCSB ellen, majd kikapott a CFR-től.

Hirdetés
Hirdetés

„Sajnos Simonovski és Omar nem épült fel, és valószínűleg ebben a bajnokságban nem is fognak pályára lépni. Sato és Vașvari is egészségügyi gondokkal küzdenek, de bízom abban, hogy a Viitorul ellen rájuk már számíthatunk. Számbelileg nem túl bő a keretünk, ezért mindenkire szükségünk lenne, de a jelenleg bevethető kerettagokban is teljes mértékben megbízok. Egy nagyon jó csapattal kell megküzdenünk, azonban már bizonyítottunk ellenük. Ha sikerül legyőznünk őket, akkor minden esélyünk meglesz arra, hogy a továbbiakban is megküzdjünk a negyedik helyért” – nyilatkozta Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük