Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eredményes évzárás

Eredményes évzárás Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub asztaliteniszezői Újvidéken zárták az évet, ahol rangos kupaviadalon léptek asztalhoz, közel 500 sportolótársukkal egyetemben. A nemzetközi mezőnyben négy érmet szerzett a céhes városi különítmény.

Kerekes Barnabás és Kanabé Szilárd edzők irányítása alatt hat kézdivásárhelyi pingpongozó tette próbára magát a Vajdaságban. Két érem az idén először megszervezett csapatversenyben született, az U10-es korosztályú Canea-Kocsis Abigél és Balázs Boglárka harmadik helyen végzett a lányok versenyében, míg ugyanebben a korosztályban Kovács Kristóf a slatinai Postolache Igorral az oldalán meg sem állt a végső győzelemig a fiúk között. Az U12-es fiúknál Canea-Kocsis András és Pribeagu Sebastian a legjobb nyolc között zárt, míg az U14-esek közt induló Fekete Tamás a piteşti-i Oroşanuval nem jutott ki a selejtezőcsoportból.

Hirdetés
Hirdetés

Egyéniben Canea-Kocsis Abigél megismételte párosban elért teljesítményét és harmadik lett, miután az elődöntőben kiélezett küzdelemben 3–2-re alulmaradt szerb versenytársával szemben. Kovács Kristóf egyéniben is remekelt, meg sem állt a döntőig, ahol viszont 3–1-re kikapott a temesvári Rákóczi Patriktól, így be kellett érnie a második hellyel. Az ifjúsági korosztályban versenyző Oláh Kriszta selejtezőcsoportját megnyerve a 64-es főtábla második körében fejezte be szereplését.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük