Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Deák Zsombor a 12. Spanyolországban

Újabb nemzetközi félironman-szereplést pipált ki figyelemreméltó sportkarrierjében a sepsiszentgyörgyi Deák Zsombor, aki a hétvégén Spanyolországban, Gandiában tette próbára magát.

Hirdetés
Hirdetés

A spanyolországi viadalon Zsombor a 12. helyen ért célba, 15:57 perces hátránnyal a győztes Garcia Miguel Fernandezhez képest. „A három héttel ezelőtti montenegrói félironmanhez képest, ami úgymond biztonsági verseny volt, ezúttal merészebben versenyeztem. Egy jó úszás és egy jó kerékpározás után a hatodik helyen kezdtem meg a futást, ami normális esetben azt jelentette volna, hogy a pódium valamelyik fokáért versenyezhettem volna. Sajnos, bringázás közben kevesebb vizet ittam, mint kellett volna, és erősebben tekertem, így a jó futás elmaradt, és visszaestem a 12 helyre” – részletezte a háromszéki triatlonista, hozzáfűzve, hogy nem csalódott, mivel sokkal jobban versenyzett, mint legutóbb. „Ez a másfél év versenyzés nélkül sokat kivett belőlem. Újra kell tanulni versenyezni 15 év versenyzés után is, és persze dolgozni kell” – szögezte le, megköszönve egyúttal Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának a támogatást.

Eredmény: 1. Garcia Miguel Fernandez 04:06:56, 2. Miguel Seron 04:07:15, 3. Jose Maria Sayas de Haro 04:09:38, … 12. Deák Zsombor 04:22:53.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük