Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:30 Mancs őrjárat: A film, am.-kan. animációs családi, m. b., 17:00 1956 – Emlékezzünk a hősökre!, magyar dokumentumfilm, 18:15 Mit látunk az égre nézve?, grúz-német dráma, r. f., 18:30 Venom 2. – Vérontó, am. akció-horror vígjáték, r. f., 20:15 007 Nincs idő meghalni, am. akció, kaland, thriller, r. f., 21:00 – Venom 2. – Vérontó, m. b.

KIÁLLÍTÁS

A magyar külügyminisztériumnak, illetve a csíkszeredai konzulátusnak köszönhetően a V4-es országok (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) természeti értékeit bemutató természetfotó-kiállítás nyílik meg ma 17 órakor a sepsiszentgyörgyi vadászati múzeumban, az eseményen jelen lesz Tóth László főkonzul és Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere is. A kiállítás egy hétig lesz megtekinthető. A belépés védettségi igazolással lehetséges, a rendezvényen maszkot kell viselni.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 17 órától Köpecen, a református egyházközség imatermében, illetve 19 órától Baróton, a református egyházközség altemplomában Hover Zsolt református lelkipásztor, író (Magyargyerőmonostor) bemutatja Erdélyi szabadságharc 1848–49 című történelmi kalandregényét. A többkötetes szerző könyvében a szabadságharc eredeti eseményeit, helyszíneit dolgozta át olvasmányos és szórakoztató történetté.

SZÍNHÁZFESZTIVÁL

Október 20. és 25. között ötödször rendeznek magyar színházfesztivált Brassóban, hat napon keresztül négy nagyszínpadi, három stúdióelőadást és egy zenés produkciót láthatnak a színházkedvelők a Drámai Színházban. A megszokott színvonalat képviselve idén is változatos előadás-felhozatallal és különböző kísérőrendezvényekkel készülnek a szervezők. A fesztivál fellépői többek között Szabadkáról, Temesvárról, Marosvásárhelyről és Csíkszeredából érkeznek a városba. Bővebb információ a fesztivál Facebook-oldalán (MagyarSzinhazfesztival.Brasso).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük