Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronz a cselgáncsozóknak

Bronz a cselgáncsozóknak Sport

A nyári vakáció előtti utolsó versenyükön egy bronzérmet és egy 5. helyezést zsebeltek be a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói, akik a hétvégén Brassóban léptek tatamira. A megyeszékhelyi MSK is bronzéremmel zárt.

Hirdetés
Hirdetés

Június 3–5. között Brassóban zajlott az U14-es és U12-es cselgáncsozók országos döntője, amelyen több mint ötszáz sportoló mérte össze erejét. A Veres László irányította Nagy Mózes SK öt sportolóval vett részt az U14-es megmérettetésen, közülük Kovács Máté teljesített a legjobban, aki a 73 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Csapattársa, Crăciun Daniel (46 kg) kikapott a bronzmeccsén, ezért az ötödik hellyel vigasztalódhatott. Zoller Botond, Vida Máté és Nagy Roland ezúttal nem ért el helyezést. A cselgáncsozók számára ezzel elkezdődött a nyári vakáció, a hónap végén ojtozi edzőtáborba vonulnak.

A Sepsiszentgyörgyi MSK színeiben (edző: Cristina és Petru Oltean) versenyző Dîrjan Lavinia Bianca (-40 kg) harmadik lett az U12-esek között, Băiculescu Maria Cristina (36 kg, U14) 7., míg Onișoru Gabriela Mihaela (57 kg, U14) és Huțul Stefan Cătălin (50 kg, U14) 9. helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás