Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronz a cselgáncsozóknak

Bronz a cselgáncsozóknak Sport

A nyári vakáció előtti utolsó versenyükön egy bronzérmet és egy 5. helyezést zsebeltek be a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói, akik a hétvégén Brassóban léptek tatamira. A megyeszékhelyi MSK is bronzéremmel zárt.

Hirdetés
Hirdetés

Június 3–5. között Brassóban zajlott az U14-es és U12-es cselgáncsozók országos döntője, amelyen több mint ötszáz sportoló mérte össze erejét. A Veres László irányította Nagy Mózes SK öt sportolóval vett részt az U14-es megmérettetésen, közülük Kovács Máté teljesített a legjobban, aki a 73 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Csapattársa, Crăciun Daniel (46 kg) kikapott a bronzmeccsén, ezért az ötödik hellyel vigasztalódhatott. Zoller Botond, Vida Máté és Nagy Roland ezúttal nem ért el helyezést. A cselgáncsozók számára ezzel elkezdődött a nyári vakáció, a hónap végén ojtozi edzőtáborba vonulnak.

A Sepsiszentgyörgyi MSK színeiben (edző: Cristina és Petru Oltean) versenyző Dîrjan Lavinia Bianca (-40 kg) harmadik lett az U12-esek között, Băiculescu Maria Cristina (36 kg, U14) 7., míg Onișoru Gabriela Mihaela (57 kg, U14) és Huțul Stefan Cătălin (50 kg, U14) 9. helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük