Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató szezonkezdés

Biztató szezonkezdés Sport

Megkezdték az új idényt a háromszéki motokrossz-versenyzők, a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián az első, az ozsdolai Ördög Zoltán pedig a negyedik helyen végzett a román motokrosszbajnokság 2022-es szezonjának első, prundui futamán. A pontvadászat egy hónap múlva Ciolpani-ban folytatódik.

A címvédő Tompa Krisztián számára remekül rajtolt az MX2-es pontvadászat. A Bukaresti Steaua versenyzője a kedvezőtlen körülmények ellenére is egy-egy kör előnnyel nyerte meg a szezonnyitó verseny mindkét futamát, és a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Hirdetés
Hirdetés

A Top Cross TCS színeit képviselő Ördög Zoltán számára is jól indult a hétvégi viadal, hiszen megnyerte az MX125-ös géposztály első futamát, ám motorhiba miatt sajnos a másodikon már nem ért célba, így összesítésben a negyedik helyen fejezte be a giurgiui versenyt.

Eredmények: MX2: 1. Tompa Krisztián (Husqvarna, Bukaresti Steaua), 2. Erős Koppány (KTM, Top Cross TCS), 3. Dennis Hăbeanu (KTM, Top Cross TCS). MX125: 1. Nichita Novoidarschii (moldovai/KTM, Bukaresti Steaua), 2. Mihai Dine (KTM, Top Cross TCS), 3. Mih­ea Banu (KTM, Top Cross TCS), 4. Ördög Zoltán (KTM, Top Cross TCS).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük