Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két bronzérem az ISK-nak

Két bronzérem az ISK-nak Sport

A Sepsiszentgyörgyi ISK két bronzéremmel és négy ötödik helyezéssel fejezte be a csütörtöktől vasárnapig Székelyudvarhelyen megtartott U15-ös korosztályú birkózók Román-kupáját. A négynapos küzdelemsorozatnak mintegy 500 indulója volt, a megyeszékhelyi klub tizennyolc sportolóját nevezte a hargitai versenyre.

Hirdetés
Hirdetés

A Kertész Dávid és Hatos Péter edzette csapatunktól származó információk szerint nehéz és hosszú volt a székelyudvarhelyi kupaviadal, ahol volt olyan súlycsoport is, amelyben harmincan küzdöttek az elsőségért. A Sepsi ISK legjobb eredménye Varga Maja (33 kg) és Ilyés Norbert (100 kg) nevéhez fűződik, akik megnyerték a bronzmeccsüket. Ötödik lett, azaz elvesztette a harmadik helyért kiírt párharcot Váncsa Andrea (54 kg), Román Kincső (62 kg), Sándor Tamás (52 kg) és Victor Dumitru (100 kg). A piros-kékek Bacz Anita (50 kg) révén egy hetedik, míg Bakcsi Erikának (50 kg) köszönhetően egy további nyolcadik pozíciót is jegyeztek a hargitai megmérettetésen.

A Sepsi ISK U15-ös korosztályú birkózói legközelebb májusban lépnek szőnyegre, akkor Marosvásárhelyen rendezik meg a korosztály országos bajnokságát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük