Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Barbócz és Mojzi készül az ifi Eb-re

Barbócz és Mojzi készül az ifi Eb-re Sport

Barbócz Norberttel és Mojzi Botonddal a soraiban hétfőtől Bukarestben edzőtáborozik az U19-es román futsalválogatott, amely utolsó felkészülését tartja a szeptember eleji spanyolországi korosztályos teremlabdarúgó Európa-bajnokság előtt.

Hirdetés
Hirdetés

Már csak bő másfél hét választ el az idei U19-es teremlabdarúgó Európa-bajnokság rajtjától, a Robert Lupu edzette román válogatott pedig teljes erőbedobással készül a kontinenstornára. A tizennégy fős keretben ezúttal is helyet kapott Barbócz Norbert és Mojzi Botond is. Játékosainktól származó információk szerint a nemzeti csapat Eb-kerete végleges, mindannyian kiutaznak Spanyolországba, és ott fog kiderülni, ki lesz az a két játékos, akit a szakvezetés nem nevez egy-egy mérkőzésére.

„Megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni, és a legjobb stratégiát megválasztani a csoportmeccsekre. Még sok munka áll előttünk, de optimisták vagyunk” – nyilatkozta Robert Lupu szövetségi kapitány.

Az ifjúsági futsal Európa-bajnokságot szeptember 3–10. között rendezik meg Jaénben, a román válogatott pedig az A-csoportban 4-én a házigazda és címvédő spanyolokkal, 5-én az ukránokkal és 7-én az ezüstérmes horvátokkal találkozik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük