Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

B-osztályban a lánycsapat

B-osztályban a lánycsapat Sport

Moinești-en zajlott az ifjúsági II-es korosztály számára kiírt asztalitenisz Top16-as vetélkedő. A ranglistaversenyen a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK két, míg a megyeszékhelyi Sepsi–SIC egy pingpongozója állt asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés

Sportolóink legjobb eredménye a Nagy Mózes SK színeiben ütőt ragadó Sebastian Pribeagu nevéhez fűződik, aki három sikerrel abszolválta a csoportkört, majd az 1–8. pozícióért kiírt helyosztó első meccsén a Sepsi–SIC-es Márton Ádámot győzte le, az elődöntőben vereséget szenvedett, így a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel. Csapattársa, Canea-Kocsis András két győzelemmel és két vereséggel a 9. helyen fejezte be a többnapos küzdelemsorozatot.

A megyeszékhelyi Sepsi–SIC csapatától Márton Ádám egy sikerrel és egy vereséggel a második helyen zárta csoportját, amivel bekerült a legjobb nyolc közé. A szentgyörgyi pingpongos a folytatásban elvesztette a Sebastian Pribeagu elleni helyosztóját, így az 5–8-ban végzett.

Szintén a Bákó megyei város adott otthont a női B-osztályos selejtezőtornának, amit a NMSK lánycsapata – Farkas Yvett, Canea-Kocsis Abigél, Bejan Boglárka, Kolozsi Andrea, Balázs Boglárka – két győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen zárt, ezzel pedig kiharcolta a harmadosztályos pontvadászatban való szereplés jogát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások